Vægttab lejre i Oregon

Med fedme i stigende grad søger flere og flere mennesker en effektiv løsning til voksende talje. Hvis du har forsøgt kost og træning på egen hånd, og du stadig er plaget af uønskede pund, kan et intenst vægttabsprogram eller en lejr være for dig. I staten Oregon, kan flere muligheder hjælpe dig med at starte din vægttabsrejse.

Typer af programmer

Vægttab lejre varierer efter længde, intensitet, program design og omfanget af tilsyn. Boot camp programmer er generelt korte, enten bolig eller nonresidential, og fokusere på at forbedre fysisk kondition og skubbe dig til dine grænser. Langtidslejrelejer fokuserer på ernæring, fitnessuddannelse og adfærdsmæssige ændringer. Resultaterne kan ikke komme så hurtigt med disse typer programmer, men de er mere tilbøjelige til at hjælpe dig med at lave ændringer i livet. Hvis du vil føle dig forkælet, mens du forbedrer dit helbred, skal du overveje et tilbagetog for spa-vægttab, som tilskynder til motion og sund kost, samtidig med at du får massage, ansigtsbehandling og indpakning.

Valg af et program

Vægttab lejre kan være dyrt, så omhyggeligt overveje mulighederne, før du forpligter til et program. Først skal du vurdere dine grunde til at deltage i en vægttablejre. Hvis du har forsøgt flere vægttabsprogrammer tidligere med minimale resultater, kan du vælge et program, der giver struktur og ansvarlighed. Hvis du er ret selvmotiveret og bare søger et løft på din helbreds- og fitnessrejse, kan et bootcamp-program give dig passende resultater. Uanset hvilken type lejr du beslutter dig for at gå med, skal du kigge efter en lejr fokuseret på uddannelse og livsstilsændringer for at hjælpe dig med at opretholde dine resultater på længere sigt.

Boot Camp Programmer

Bolig vægttab lejre er svært at komme i Oregon, men et par boot camp programmer vil skubbe dig for at nå dine sundhed og fitness mål. Portland’s Waterfront Fitness Boot Camp tilbyder et fire-ugers og en otte-ugers boot camp program, der omfatter højintensitet fitness klasser designet til maksimal fedt tab og dramatiske resultater. Bend Adventure Boot Camp, i det centrale Oregon, tilbyder også gruppe fitness klasser og ernæringsinstruktion til at hjælpe dig med at opfylde dine mål og hurtigt komme i form.

Vægttab Spa og medicinsk vægttab

Renew Healthcare er et spa i Salem, Oregon, der tilbyder medicinsk overvåget vægttab. Programmet indeholder kosttilskud, appetitundertrykkende midler og ernærings- og træningsrådgivning. I Portland-området sætter Health Plus dig op med en personlig træningsplan og en sund kostplan, samtidig med at du giver vægttab medicin for at øge resultaterne. Hvis du er villig til at rejse, er Lifestyle Fitness i Utah, Green Mountain i Vermont, Structure House i North Carolina og de største taber resorts rundt om i landet vægttablejre, der har givet betydelige resultater.