Tynde lårformede øvelser til kvinder

Kvinder kan udvikle tynde, formede lår ved konsekvent at følge en modstandstræning. At arbejde med vægte eller simpelthen at bruge din kropsvægt til modstand hjælper dig med tonemuskelfibre, øger styrken og forbedrer dit humør. Tilføj en aerob komponent til din træning rutine for at forbedre hjerte sundhed, forbrænde ekstra kalorier og tilføje definition til dine lår. Kontakt en læge, før du starter et modstands træningsprogram for at skabe tonede, buede ben.

Flamingo Balance

Flamingo Balance hjælper dig med at udvikle lean, shapely lår. Tag fat i en håndvægt med din højre hånd, læg din venstre hånd på din hofte og læn dig lidt fremad. Løft din venstre fod til hoftehøjde samtidig med at du flytter din højre arm fremad. Lav en biceps krølle. Tryk på gulvet med tæerne et øjeblik. Udfør 12 gentagelser og skift derefter sider.

Barbell Squats

Barbell squats tilføje definition til dine quadriceps, hamstrings og glutes, samt målrette din nedre ryg. Placér barbell langs ryggen af ​​dine skuldre. Afmonter fra stativet og tag et skridt tilbage. Bøj langsomt dine knæ og hold ryggen lige, når du kommer ned. Sænk vægten, indtil lårene er parallelle med gulvet. Flyt op, indtil dine ben er helt udvidet. Gøre fire sæt med 15 gentagelser for at tone dine lår.

Single Leg Circle

Prøv enkeltbencirkler til at forme dine lårmuskler. Læg på gulvet med arme ved dine sider. Hold dine håndflader vendt nedad. Peg din venstre fod mod loftet og langsomt dreje dit ben udad. Hold dine hofter stadig, bevæg dit ben i en cirkelbevægelse. Udfør bevægelsen fem gange mod uret og fem gange i retning med uret. Skift benene.

Kardiovaskulær aktivitet

Gå, løb eller jog fire til fem dage hver uge i 30 minutter pr. Session for at udvikle magre, velformede ben, forbrænde overflødige kalorier og forbedre din generelle konditionering. Du kan også hoppe reb, rulleskøjter eller engagere dig i konkurrencedygtige sportsgrene som basketball, fodbold eller tennis for at øge muskeltonen i dine lår. Træning aerobisk kan også være en god stemning booster.

Træn med en spotter under barbellpresser for at opretholde den rigtige form. Varm op i 10 minutter før du træner for at løsne dine benmuskler. Engagere i modstandstræning kun to til tre gange om ugen for at undgå over træning, reducere risikoen for skade og optimere træningen.

Tips