Kalorierne i en tun smelte

Du kan måske være overrasket over at lære, hvor mange kalorier en simpel tun smelte kan indeholde. Tunfisk selv er ikke højt i kalorier, men binder det sammen med mayonnaise, spred det på brød og smelt ost ovenpå og kalorierne begynder at tilføje op. Heldigvis ved at lave nogle få enkle tilpasninger kan du nyde en sundere version af denne klassiske varme sandwich.

Restaurant Tunfisk Melts

Mens nogle restauranter og deli tunfisk smelter pakke et beskedent antal kalorier, andre er rigtige kost busters. En stor tunsmelte fra Quiznos har for eksempel 1.520 kalorier. For nogle mennesker er det en hel dags værd af kalorier. Selv den lille Quiznos tun smelte har 620 kalorier. Ved 390 kalorier er Starbucks tunfelsmeltning panini et bedre valg.

Hjemmelavet tun melts

Når du laver tunfisk smelter hjemme, er du bedre i stand til at kontrollere deres kalorieindhold. I stedet for at lave en sandwich som Bumble Bee’s basale tunfisk smelte, som indeholder 710 kalorier pr. Portion, kan du gøre noget mere som en USA Today tunfisk smelteopskrift med 215 kalorier pr. Portion.

Andele og Andele

En måde at skære kalorierne i din tunfisk smelte er at trimme sin størrelse. Hvis du er vant til at spise to halvdele af en tunfisk, så prøv at spise kun en. Kalorieantalet af en tunfrugtsmelt begynder at stige, når du indbefatter højere proportioner af højt kalorieindhold, fedtholdige ingredienser: mayonnaise, ost og smør eller margarin. For at reducere antallet af kalorier i din tunfisk smelte, brug mindre af disse ingredienser og mere af lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold såsom løg, sennep eller selleri.

Alternative ingredienser

Udskiftning af fedtholdige eller fedtfrie ingredienser til fuldfedige versioner vil trimme dine kalorieindhold yderligere. Prøv lavmæt eller fedtfri mayonnaise, eller brug almindelig fedtfattig eller fedtfri yoghurt som bindemiddel. Udskift almindelig ost med et fedtfattigt eller fedtfrit ækvivalent. Brug en skarp cheddar i stedet for en blid amerikansk ost – du får mere smag fra færre kalorier.

Andre tilføjelser

Gør din tun smelte en bedre kilde til ernæring ved at bruge hele hvede ruller, brød eller engelsk muffins som base. Og indarbejde så mange grøntsager og frugter i skålen som du kan, hugge dem i tunfisken eller læg dem oven på sandwichen. Prøv avocados, agurker, paprika, løg, selleri, tomater og andre sunde genstande fra produktionen.