Valleproteinsubstitutter

Valleeprotein er en kilde til essentielle aminosyrer, der er nødvendige for sund hud, hår, negle og muskler. Whey er et biprodukt til fremstilling af ost – det er hvad der er tilbage, efter at de milde faste stoffer hærder til ost. Hvis du er laktoseintolerant, har en mælkeallergi eller leder efter en valleproteinsubstitut, finder du en række andre kvalitetsproteinprodukter.

Lowfat Chokolademælk

Lowfat chokolademælk er en effektiv post-workout protein drik, der vil hjælpe dine muskler komme sig fra anstrengende motion. Lowfat chokolademælk giver kulhydrater for at hjælpe med at genopbygge energi sammen med protein for at hjælpe med at genopbygge muskelvæv. Det indeholder også calcium, kalium og magnesium, vigtige mineraler tabes, når du sveder. Lowfat chokolademælk indeholder valleprotein og kasein, og er en god billig erstatning for de dyrere valleproteinpulvere, som typisk blandes med mælk også.

kasein

Casein er et andet protein afledt af mælk, men indeholder højere mængder aminosyrer, især glutamin, og absorberes langsommere end valleprotein, ifølge juli 2012-udgaven af ​​”American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism.” Casein er en god valleproteinsubstitut, hvis du leder efter et protein, som absorberes over længere tid, f.eks. I søvn, når dine proteinniveauer bliver udtømt. Casein leverer en stabil proteinkilde, der hjælper med at reducere muskelforstyrrelsen. Det er også en god erstatning for valleprotein som et måltid erstatning. Den langsomme udgivelse hjælper med at holde din krop fodret i timevis, reducerer sulten og holder dit energiniveau stabilt.

Soja

Sojaprotein er en anden god erstatning for valleprotein, hvis du er laktoseintolerant eller har en mælkeallergi. Sojaprotein er sammenligneligt i dets fordøjelseshastighed og i dets evne til at understøtte muskler efter anstrengende motion. Sojaprotein hjælper også med at nedsætte dit lipoproteinkolesterol med lav densitet, ifølge en undersøgelse af Jennifer Starkey i januar 2011-udgaven af ​​”Journal of Clinical Lipidology.” Sojaprotein har højere isoflavonindhold og er et godt alternativ til vegetarer, der ikke kan forbruge dyr proteiner.

Æggeprotein

Æggeprotein er et andet valleprotein, hvis du er laktoseintolerant eller har en mælkeallergi. Æggeproteinpulver er lavet af æggehvider. Æggeprotein er et komplet protein og fordøjes let, ifølge januar-februar 2009-udgaven af ​​”Ernæring i dag.” Æggeprotein opløses lige så let som valleprotein, fremmer muskelvækst, giver vedvarende energi og er et protein af høj kvalitet, der indeholder alle de aminosyrer, kroppen har brug for til reparation og vækst.