Vægttab plan ved hjælp af købmand frugt mad

Du behøver ikke bruge en masse penge til en måltid-levering kost service, hvis du vil tabe sig. Du kan oprette din egen bekvemme vægttab plan ved hjælp af frossen mad fra købmanden, når du forstår, hvordan du vælger frosne måltider og hvilke andre fødevarer du bør tilføje for at skabe en sund kost.

Det grundlæggende

En diætist har skabt en kost kaldet “Jeg elsker denne kost”, der bruger frosne fødevarer som en stor del af måltidsplanen. Dybest set spiser du en lille morgenmad og et sundt frosset måltid til hver frokost og middag. Tilsæt fire flere portioner af grøntsager og tre flere frugter i løbet af dagen, samt 2 kopper skummetmælk eller ikke-fedtet mejeri. Hver dag kan du også vælge en godbid, der er 100 kalorier eller mindre.

Gør det rigtige valg

Mindst tre af dine ekstra daglige grøntsager skal være nonstarchy grøntsager, da disse er lavere i kalorier end stivelsesholdige grøntsager og bedre til vægttab. Når du vælger dine frosne måltider, skal du vælge dem, der indeholder mindre end 500 kalorier, mindre end 600 mg natrium og mindre end 3 gram mættet fedt pr. Portion, anbefaler American Diabetes Association. Nogle frosne måltider er dog meget lave i kalorier, og kan lade dig føle sig sulten. Vælg frosne måltider, der sammen med de andre fødevarer, du spiser, vil give dig i alt mindst 1.200 kalorier om dagen, hvis du er kvinde eller 1.800 kalorier om dagen, hvis du er mand.

Potentielle fordele

Brug af færdige frosne middage som grundlag for de fleste af dine måltider hjælper dig med at styre dine portioner og kalorier. Dette er især nyttigt for folk, der ikke har tid eller tilbøjelighed til at lave mad og ellers ville stole på takeaway mad. Tilføjelse af friske eller frosne frugter og nonstarchy grøntsager til frosne måltider giver dig mulighed for at spise en større mængde mad uden at tilføje en masse kalorier. Dette skyldes, at disse fødevarer har lav energitæthed eller kalorier pr. Gram. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse anbefaler at spise flere fødevarer med lavere energi-densitet til at kontrollere sulten under vægttab.

Calorie Overvejelser

Mens du spiser frosne fødevarer fra supermarkedet, kan du hjælpe med at tabe sig, det er kun sandt, hvis du vælger fødevarer, der passer ind i dit daglige kalorie budget, og kontrollerer din portionsstørrelser. Du skal oprette et underskud på 3.500 kalorier for hvert pund af vægt, du vil tabe ved at spise mindre, udøve mere eller begge dele. Nogle frosne fødevarer er alt andet end sunde og lave kalorier. Frosne måltider kan f.eks. Have så meget som 650 kalorier pr. Portion. Læs etiketter for at sikre, at du spiser kun en servering af morgenmad og snacks. Måling af en servering i henhold til fødevareetiketten og afskydning af resten kan hjælpe med dette, anbefaler vægtstyringsinformationsnetværket.

overgang

Når du har tabt den vægt, du skal tabe, vil du nok overgå til en mere normal kost. På dette tidspunkt vil du højst sandsynligt være bekendt med delstørrelsen af ​​frosne måltider, så du kan bruge disse som vejledning for, hvor meget kød og stivelsesholdige fødevarer skal tjene dig selv. Med nogle eksperimenter lærer du, hvor meget du kan øge din portionsstørrelse uden at genvinde. Skal du begynde at få den vægt, du har tabt, skal du bruge frosne måltider igen for at komme tilbage på sporet.