Vægtforøgelse tilskud til piger

Mens mange kvinder ser ud til at ændre deres kostvaner som en måde at tabe sig på, bruger andre kost som en måde at vinde på. Du kan være på udkig efter at få vægt ved at opbygge muskelmasse, eller alternativt, hvis du i øjeblikket er undervægtig. Ifølge National Heart, Lung og Blood Institute, er du undervægt, hvis din BMI er under 18,5. Spise nok mad til at tage på i vægt kan være svært, hvilket er, hvor kosttilskud kan komme til nytte.

Tilskud: Kvinder mod mænd

Når det kommer til kostbehov, er mænd og kvinder meget ens. Ifølge det amerikanske råd om motion er den største forskel mellem kønnene kalorieindtag, da piger har brug for færre kalorier end drenge. At opnå vægt handler om kalorieindtag – du skal forbruge flere kalorier end du brænder. Eventuelle vægtforøgelser, du tager, bør bruges som en måde at øge dit kalorieindtag på.

Protein Powder Power

Piger, der ønsker at opbygge muskler, har brug for et højere indtag af protein end dem, der er stillesiddende og gør lidt til ingen motion. Et proteinpulver kan være en nyttig tilføjelse til dit supplementarsarsenal, hvis du kæmper for at få nok protein fra mad, noterer styrken træner Molly Galbraith fra Girls Gone Strong. Det kan også hjælpe med muskelgendannelse efter en træning. Alli McKee, også af Girls Gone Strong, anbefaler at gøre dit proteinpulver mere interessant ved at blande det i en super shake med andre ingredienser som græskar, kokosnødder, jordnøddesmør, bananer eller bær.

Går efter gevinster

Vægtkandidater indeholder protein, men har også tilsat fedt og kulhydrater, hvilket bringer deres samlede kalorieindhold op højere end en normal protein shake. Overveje at gå til et vægtforøgelse supplement i stedet. High-protein energi mælk shakes er en pålidelig måde at lægge vægt på, bemærker Lynne Hubbard, diætist på St Thomas ‘Hospital i London. Disse ryster kommer ofte ofte forblandet, men du kan også købe dem i pulverform.

Bulking med barer

Hvis tanken om at drikke dine kalorier ikke gør noget for dig, kan supplere din diæt med proteinstænger være en bedre mulighed. Når du vælger en bar, tilbyder William Lagakos of Built Lean nogle vigtige tips. Baren skal have mindst 20 gram valleprotein i den, har færre netcarbs end gram protein, har nok fedt til at passe til dine kostbehov og indeholder ikke mange ingredienser. Dette sidste punkt sikrer, at stangen ikke er for forarbejdet og ikke indeholder mange tilsætningsstoffer.