Typer af krævende motion

Når du forsøger at bestemme præcis, hvor meget motion du skal have hver uge for optimal sundhed, vil du sandsynligvis komme på tværs af vilkårene “moderat” og “energisk” i forhold til intensiteten, hvor du træner. Hvis din træningstid er til en præmie, kan du ved hjælp af kraftfulde øvelser hjælpe dig med at få resultater hurtigt. Før du kan begynde at bryde en sved, er det dog vigtigt at gøre dig fortrolig med hvad der udgør en kraftig øvelse.

Talking angiver din sats

Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse er en kraftfuld motion en, der brænder mere end 7 kalorier pr. Minut. Moderate-paced øvelser, i mellemtiden, kun brænde 3,5 til 7 kalorier pr. Minut. Begge former for motion kan være nyttige, når du forsøger at forbedre dit helbred. Hvis du er usikker på det niveau, hvor du udøver, så prøv at tale. Hvis du ikke kan sige mere end en lille gruppe af ord uden at pause at trække vejret, udøver du kraftigt.

Ude omkring

Mange bruger jogging som en måde at holde sig i form eller kaste lidt vægt på. CDC rapporterer, at jogging – eller hastighedsgående – i et tempo på mindst 5 mph er defineret som en kraftig øvelse. Backpacking og gå op ad en bakke med et hurtigt tempo passer også til definitionen af ​​kraftig motion. Andre kraftfulde udendørs øvelser omfatter cykling med en hastighed på mindst 10 mph, inline skating hurtig, svømme omgange og whitewater kajaksejlads.

Hjemme og i Gymnastiksalen

Calisthenics og andre øvelser, som du udfører hjemme eller på gymnastiksalen, kan opfylde definitionen på kraftig motion, forudsat at du tager den korrekte tilgang. For calisthenics, udføre sådanne aktiviteter som pushups, crunches og pullups i et hurtigt tempo. Hoppetov giver også en kraftig træning. På gymnastikken kan du hurtigt vekslere med calisthenics eller cardio øvelser for at skabe en kraftig kredsløbs træningsrutine. Træningsmaskiner, herunder roemaskine og trapper, kan give en kraftig træning, hvis du opretholder et hurtigt tempo.

Fokus på sport

En bred vifte af hold og individuelle konkurrencedygtige sportsgrene opfylder beskrivelsen af ​​kraftig motion. CDC rapporterer, at sådanne holdets sport som fodbold, basketball, fodbold, hockey, rugby, lacrosse og vandpolo giver en kraftig træning. En række individuelle sportsgrene, herunder squash, tennis, skøjteløb, langrend, brydning og boksning er kraftige i naturen. Alpint skiløb kan også være kraftig, forudsat at du gør det i et hurtigt tempo.