Sciatic nervesmerter og kosttilskud

Din sciatic nerve, den største nerve i din krop, bevæger sig fra hver side af din nedre lændehvirvelsøjlen gennem din gluteal region og bagsiden af ​​dine lår til din fod, der forbinder rygmarven med musklerne i dine ben og fødder, ifølge rygsøjlen -Health.com. Sciatic nervesmerter kan reagere på kosttilskud, men du bør altid rydde brug af kosttilskud hos din sundhedspleje, før du bruger dem til dette formål.

Ifølge Rush University Medical Center, der identificerer ischiasmerter som et symptom på et helbredsproblem og ikke en lidelse, optrer iskias som reaktion på tryk eller skader på den sciatic nerve. Smerten bevæger sig langs din nerves nerve fra den nedre rygsøjle og ned på benets bagside. De fleste årsager til ischias er opstået i din lændehvirvelsøjlen, selv om strukturer i din gluteal region også kan forårsage sciatic nervesmerter. Mulige årsager omfatter en hernieret lændehvirvel, degenerativ ledsygdom, spinalfrakturer, tumorer og spinalkanalstenose eller indsnævring.

Kosttilskud bruges til at behandle smertestillende nervesmerter, kan kræve mere forskning bevis for at bestemme deres effektivitet. Ifølge ernæringsforsker Phyllis A. Balch, forfatter af “Prescription for Nutritional Healing”, visse kosttilskud, der kan hjælpe med at reducere din nerverelaterede smerte, herunder hvidpilbark, træbeton, rosmarin, lakrids, gotu kola og kamille. Andre kosttilskud, der kan tilbyde nødhjælp til denne tilstand, omfatter DLPA, MSM og C-vitamin med bioflavonoider.

University of Michigan Health System bemærker, at træbeton, et almindeligt anvendt supplement til behandling af nervepine, hjælper også med at behandle mange andre typer nervesmerter. Problemer behandlet med træbeton omfatter sciatic nervesmerter, panikanfald, hovedpine, dårlig fordøjelse og hyperaktivitet. Undgå at bruge dette kosttilskud til at behandle din nervepine under graviditeten.

Sciatic nervesmerter kan ligge til grund for et muskuloskeletalt problem, der kræver opmærksomhed og indgriben hos en autoriseret sundhedspersonale. I de fleste tilfælde svarer årsagen til din nervepine i smerter til konservative terapier. I andre tilfælde kan potentielt livstruende sundhedsproblemer, der kræver øjeblikkelig lægehjælp, forårsage din nervepine. Hvis du udvikler udstrålende smerter ned på bagsiden af ​​dit ben, skal du så hurtigt som muligt mødes med din læge og undgå selvbehandling af din tilstand med kosttilskud.

Sciatic nervesmerter

Isiatisk kosttilskud

Supplement i fokus

Overvejelser