Hvorfor har vandet ingen kalorier?

Du kan ikke overleve over en uge uden vand. Dine muskler er 75 procent vand og vand bruges til at transportere ilt, næringsstoffer og affald til og fra dine celler. Vand er et vigtigt element i dine sunde spisevaner, men indeholder alligevel ingen kalorier, så det øger ikke vægtforøgelsen.

Kalorier

Kalorier er enheder af energi fra mad. Din krop bruger kalorier som brændstof til dine daglige bevægelser. Mængden af ​​energi i visse fødevarer afhænger af antallet af fedtstoffer, kulhydrater og proteiner, som en fødevare indeholder. Et gram fedt svarer til ni kalorier. Et gram kulhydrater svarer til 4 kalorier. Et gram protein svarer til 4 kalorier. De fleste fødevarer indeholder en blanding af alle tre næringsstoffer.

Vand

Vand indeholder ikke fedtstoffer, kulhydrater eller proteiner, så det indeholder derfor ikke kalorier. Vand er afgørende for din krops energisystem, fordi det hjælper med at transportere energi fra nedbrydning af fødevarer i dine celler, men selve vandet vil ikke tilføje kalorier til din krop. Nul kalorier resulterer i nul vægtforøgelse.

Drikkevareforbrug

Den amerikanske Journal of Clinical Nutrition viser forskellige drikkevarer og anbefalede daglige forbrugsniveauer. De foreslår, at nul kalorie vand skal være 50-80 procent af dit daglige drikkeforbrug. Daglige væskekrav varierer person til person, så kontakt din læge for det beløb, der passer bedst til din krop.

Dyrke motion

Det amerikanske råd om motion antyder udskiftning af væsker, der er gået tabt under træning med disse retningslinjer. Drikk 17 til 20 oz. Af vand to timer før din træning. Drik 7 til 10 oz. Under din træning hvert tiende til tyve minutter.; Drik 16 til 24 oz For hvert pund af vægttab umiddelbart efter træning.; Vand vil ikke tilføje kalorier for at erstatte den tabte vægt, det vil simpelthen erstatte tabte væskeniveauer.

Fordele

Ved nul kalorier, vand officerere en overflod af fordele. Det virker at smøre dine led, og beskytter dine organer mod stød. Vand indeholder ikke kalorier, men bruges til transport af kalorier til dine celler til energiforbrug.