Hvilken bh til at bære til yoga?

Yoga er en lav-effekt fitness aktivitet, der ikke generelt involverer hyppig eller kraftig skurring af brysterne. Stadig kan kvinder, som praktiserer yoga, finde sig i poser, hvor komfort og indeslutning af brysterne bliver bekymringer. Sportsbraser behøver ikke at være yoga-specifikke til kopp og dækbryst, der spænder i størrelse fra små til store. Men bras du bærer mens du praktiserer yoga kan passe anderledes i forside, ryg og skuldre end bras båret til arbejde, forretning eller afslappet lejligheder.

Små bryster

Sport bras der stress kompression arbejde for kvinder med små bryster. Denne stil begrænser brystbevægelsen ved at trykke brysterne mod brystvæggen. Kvinder med små bryster har flere muligheder for, hvor meget ryg og skulder støtte de har brug for. Komprimeringsbraser kommer f.eks. I scoop og racer stilarter.

Mellembryst

Øvelse af yoga komfortabelt, når dine bryster er i C- og D-cup-serien kræver en bh, der kombinerer kompression med indkapsling. Det hjælper, når bh’en holder bryster tæt på brystvæggen, og en bh, der bruser bryster, tilføjer individuelt support. Nogle kvinder med mellemstore bryster kan få mere trøst fra en bh med understøttelse af understøtning.

Store bryster

Yoga bras, der indkapsler store bryster for at forhindre dem i at hoppe op og ned eller svinge fra side til side, er det bedste valg. Se efter støttende bh’er med funktioner som adskilte kopper, brede ribbånd, lynlås foran, polstret understøtningsstøtte og bred ryg og skulderkonstruktion.

detaljer

Når du vælger en bh til yoga, skal du kigge efter de detaljer, der kan hjælpe med at sikre komfort og støtte. De omfatter justerbare stropper for at tilpasse pasformen, foring i kopperne for at forhindre overbelastning, og meshpaneler i ryg og sider for at reducere vægten. Vælg stoffer med wicking egenskaber, som flytter fugt væk fra din krop, mens du sveder. Dette er vigtigt, hvis du udøver hot yoga.