Hvad er fordelene ved børn, der spiser snacks under skolen?

Du ville nok være rig, hvis du havde en krone for hver gang dit barn kom ud af skolebussen, der proklamerede hendes sult. Du kan være tilbageholdende med at føde dit barn en snack så tæt på aftensmad, så pakk dit barn en snack til skolen. Sunde snacks bør være en del af næsten alle børns skoledag. De giver et tiltrængt energiforøgelse og forhindrer dit barn i at overspise på sit næste måltid.

Hvorfor Snacks?

Små børn har mindre mave end voksne. De er ude af stand til at spise en masse mad på et måltid og bliver typisk sulten mellem måltiderne. Hvis dit barn kun spiser tre måltider, får han muligvis ikke nok kulhydrater, protein og fedt. Snacks giver også dit barn de vitaminer og mineraler, han har brug for at vokse og udvikle sig korrekt. KidsHealth.org siger de fleste børn har brug for to snacks og tre måltider dagligt.

Snacks og hjernen

Fødevarer bliver til glukose i kroppen. Glukose giver dit barns krop og hjerne den energi, han har brug for at løbe, ligesom gas giver en bil det brændstof, den skal gå. Mellem måltider falder glukoseniveauerne. Dette kan påvirke dit barns humør, adfærd og hjernefunktion negativt. En snack på det rigtige tidspunkt mellem måltider forhindrer store sultpangs og giver dit barn et energiforøgelse for at holde ham i gang med at studere og spille hårdt i skole.

Sundhedsmæssige fordele ved Snacks

Ifølge Center for Videnskab i Offentlige Interesser, hjælper børn børn med at udvikle livslang sunde spisevaner og forhindre kroniske sygdomme, såsom hjertesygdomme, kræft, diabetes, fedme og højt blodtryk. Tillad dit barn at spise et par passende portion snacks i løbet af dagen. Børn, der vælger mad hele dagen lang, har en sværere tid til at bestemme, hvornår de rent faktisk er sultne, hvilket forstyrrer deres appetit og naturlige sult og fylde. Næringsmæssigt planlagte snacks forstyrrer ikke måltider, men vil snarere hjælpe dit barn med at opnå og opretholde en sund vægt.

Vælge snacks med omtanke

Snacks bør give dit barn vigtige næringsstoffer, såsom calcium, fiber, jern og vitaminer. De bør ikke være højt i kalorier, fedt eller sukker. Preslice grøntsager og frugter og pakk dem i god tid for dit barn at tage i skole. Vælge fuldkornsbrød, kiks og popcorn eller fedtfattige mejeriprodukter. Lav en hjemmelavet trail mix med nødder til en magert proteinkilde. Sørg for, at dit barns snacks er velsmagende, farverige og varierede, så han får sunde næringsstoffer for at få ham igennem hans dag.