Ernæring i flydende valle

Whey er et flydende biprodukt fremstillet under produktionen af ​​mejeriprodukter som ost. Fitness virksomheder bruger valle som en ingrediens i muskel-bygning formler på grund af sin høj kvalitet protein. Forskning har vist, at et godt timet proteintilskud efter en træning kan forbedre muskelvæksten. Du kan tage valle som væske eller faststof. Flydende valle har flere andre ernæringsmæssige fordele ud over protein.

En 1-kops servering af flydende valle, der vejer 246 g, indeholder 66 kalorier. Kalorier giver en indikation af energiværdien af ​​en bestemt fødevare. Ifølge USDA har meget aktive voksne mellem 19 og 30 år generelt brug for ca. 2.400 til 3.000 kalorier hver dag. En 1-kops servering af flydende valle bidrager med ca. 2 procent af den typiske aktive voksenes daglige kaloribehov.

En 1-kops servering af flydende valle giver 2,09 g protein. Protein skal tegne sig for 10 til 35 procent af dine samlede kalorier, så hvis du bruger omkring 2.800 kalorier om dagen, vil du have brug for omkring 280 til 980 kalorier, eller 70 til 245 g, fra protein hver dag. Whey er et protein af høj kvalitet, der indeholder alle ni essentielle aminosyrer.

En 1-kops servering af flydende valle indeholder 0,89 g fedt. Aktive voksne har brug for ca. 840 kalorier eller 93 g fedt hver dag for at understøtte deres energibehov og beskytte organer, transportere og opbevare vitaminer og regulere hormonproduktion. Mere end halvdelen af ​​fedtet i flydende valle er mættet – et usundt fedt, som kan øge blodkolesterolet og øge risikoen for hjerte-kar-sygdom. Størstedelen af ​​dit fedtindtag bør være umættet, mens mættet fedt burde tegne sig for mindre end 7 procent af dit totale kalorieindtag, ifølge American Heart Association.

Flydende valle er naturligt høj i kulhydrater med ca. 13 g pr. 1 kops servering. Alle 13 g kulhydrater i flydende valle findes i form af simple sukkerarter. Aktive voksne har brug for ca. 1.260 til 1.820 kalorier, eller 315 til 455 g, fra kulhydrater hver dag. Mindre end 25 procent af dine samlede kalorier – ca. 700 kalorier for aktive voksne – skal stamme fra simple sukkerarter, ifølge Institute of Medicine.

Flydende valle er rig på et par vitaminer og mineraler. Hver 1-kops servering af flydende valle indeholder C-vitamin, B-vitaminer og E-vitamin. Væskevalle indeholder også mineralerne calcium, jern, magnesium, fosfor, kalium, zink, kobber, mangan og selen. En 1-kops servering af flydende valle indeholder 133 mg natrium. USDA anbefaler, at voksne forbruger mindre end 2.300 mg natrium hver dag for at reducere risikoen for højt blodtryk og hjerte-kar-sygdomme.

Kalorier

Protein

Fed

Kulhydrater

Vitaminer og mineraler