De bedste probiotika med fibertilskud til børn

Uanset om i skole, fødselsdagsfest, dagpleje eller hjem er børnene udsat for sygdomsfremkaldende bakterier. En metode til forebyggelse af sygdomme er probiotika, som arbejder for at understøtte ens immunsystem ved at påvirke en ønskelig balance mellem gode bakterier for at modvirke sygdomsfremkaldende bakterier i tarmen. Probiotika er forbundet med at reducere symptomer på kolik, nedsættelse af antibiotika-associeret diarré og forbedring af den daglige gastrointestinale funktion generelt. Det er vigtigt at huske, at børnets fordøjelseskanaler er mere følsomme end voksne, og der er ingen officielle anbefalinger vedrørende dagligt fiberindtag for børn. Mens nogle probiotiske kosttilskud indeholder en lille mængde fibre til at virke som præbiotika, markedsføres de heller ikke som tilstrækkelige til at være fibertilskud. Da probiotika kategoriseres som kosttilskud, er de ikke reguleret af FDA, så etiketter og fremstillingsforstyrrelser kan forekomme. Besøg National Science Foundation’s hjemmeside om kosttilskud og ConsumerLab for at give indsigt i et supplements kvalitet og sikkerhed.

Culturelle for Kids indeholder probiotisk lactobacillus GG, som har vist sig at reducere længden og sværhedsgraden af ​​antibiotika-associeret diarré og hjælpe med at understøtte børn, der stadig udvikler immunsystemer i kliniske studier. Det kommer i individuelle pakker, der skal tømmes i køligt mad eller drikke, specielt mindre end 75 grader. Køligere temperaturer hjælper med at opretholde produktets maksimale styrke. Culturelle for Kids er smagløst, lugtfri og er beregnet til børn, der vejer under 100 pounds. Culturelle for Kids er mælkefri og glutenfri.

Fremstillet i USA indeholder dette probiotiske mindst 3 milliarder levende og aktive bifidobakterier i tre forskellige stammer: B. longum, B. breve og B. infantis. Bifidobacterium menes at hjælpe med at forebygge infektiøse typer af diarré forårsaget af lignende rotavirus og nogle stammer af E. Coli. Fructooligosaccharider eller FOS, en naturligt forekommende kostfiberkilde opnået fra sukkerroer, indgår også i dette produkt som præbiotisk. Prebiotika fungerer som fødevarekilder for at fremme de gode bakterier. Hver pakke med Baby’s Only Essentials Probiotic indeholder 1 g FOS, som er 1 g kostfibre. Dette produkt er glutenfrit og lactosefrit.

Florastor Kids bruger gærcellerne saccharomyces boulardii lyo til at fremme en sund bakteriel flora i tarmkanalen. Det har vist sig at opretholde tarmhelsen og at fremme normal tarmfunktion. Forskellen mellem Florastor Kids og original Florastor er metoden til indtagelse. Florastor Kids er en pulverpakke, der kan blandes med en drik eller mad, mens den voksne version er en kapsel. Dosis, 250 mg to gange dagligt, kommer fra enten to pakker eller to kapsler. Florastor Kids omfatter fructose og lactose. På trods af at der er laktose, rapporteres det at øge indholdet af lactase i tarmene, enzymet nødvendigt til fordøjelse af lactose.

Pakket som en saftkasse, kommer denne næringsdrik med et halm foret med den probiotiske lactobacillus reuteri protectis. Dette probiotikum har været forbundet med at mindske hyppigheden af ​​regurgitation hos børn, forbedre tarmregulering og styrke immunsystemet for at mindske risikoen for at erhverve fælles infektioner. Ud over probiotikum er drikken en kilde til 25 essentielle vitaminer og mineraler, herunder vitamin A, C-vitamin og calcium. Boost Kid Essentials kommer i vanilje og chokolade smag og er glutenfri og lactosefri.

Amerifit Brands: Culturelle for Kids

Nature’s One: Baby’s Only Essentials Probiotic

Biocodex USA: Florastor Kids

Nestle Ernæring: Boost Kid Essentials