De bedste bikinier til mennesker med store maver

Kvinder kommer i alle former og størrelser; heldigvis gør badetøj også. Hvis du har en større mave, skal du ikke bære en bikini, der ikke forstærker din krop korrekt. Uanset om det er en cool retro stil eller den moderne tankini, skal du vælge en kulør, der lader dig flautere dine kurver.

tankini

Hvis du har lidt ekstra mave, prøv et derivat af bikini og vælg en tankini. En tankini er stadig en todel, men den øverste halvdel af kostume ser mere ud som en tank top end en bikini top, hvilket giver lidt mere dækning, mens du stadig kan vise en lille mængde af mave. Tankini toppe kommer i forskellige længder, så du kan vælge hvor meget eller hvor lidt du vil flaunt. Derudover behøver du ikke bekymre sig om en for lang eller for kort torso-pasform, som det er tilfældet med en one-piece dress.

Farver og detaljer

Som hovedregel er mørkere farver mere slankende, men hvis du hellere ikke vil have sort, prøv andre nuancer som blomme, marineblå eller bourgogne til en sjov farveprøve. Prøv også at afvige fra store, distraherende mønstre, der kan få dig til at se bredere ud. Se efter stil detaljer på tankini toppen som ruching – en teknik, der samler eller plejer stof – der hjælper med at forkæle bulger og gør din mave se fladere. Badetøj med strategisk placerede bælter eller kryds og tværs design er også ideel til at skabe udseendet af en mindre talje, mens dragter med en faux-wrap stil på tværs af midsektionen kan også hjælpe med at smigre din mave.

Retro høj talje

Hvis du foretrækker at bære en mere traditionel bra-top bikini, så prøv at gå retro med en høj talje bund. Retro bikini udseende kan være utrolig smarte og helt fashionable. Hvis du leder efter endnu mere slankekraft, skal du prøve en farveblokeret bikini. Få bunden i en mørkere nuance og en top i en lysere nuance. Den mørkere skygge vil slanke dig, mens den lysere skygge vil trække øjet opad og skabe illusionen af ​​en slankere mave.

Ekstra hjælp

Spanx er ikke bare at bære under dine kjoler. For at hjælpe med maveproblemer er Spanx-teknologien nu indbygget i badetøj, så du kan tage den fantastiske slankende teknologi fra cocktails til badetøj. Prøv din valgte stil med indbygget Spanx for øjeblikkeligt at trække i din ramme, så du ser svelte og slank ved poolen.