Yoghurt, havregryn, honning og citron ansigtsmaske

Yoghurt, havregryn, honning og citron lyd som en ideel morgenmad. Faktisk er de ideelle ingredienser til at starte en naturlig skønhed regime. Uafhængigt har ingredienserne rensende, astringerende, antioxidant og hydratiserende egenskaber, og de arbejder sammen for at exfoliere og fugtgøre. For maksimal fordel blandes alle fire til en pasta.

Yoghurt

Yoghurt forbyder sløv, tør hud med sin naturlige fugtgivende egenskaber. Det har også eksfolierende egenskaber. Mælkesyre (en kemisk forbindelse) er rigelig i yoghurt. Mælkesyren i yoghurt virker som en naturlig exfoliant, som kombineret med sin evne til naturligt hydrering gør yoghurt til en ideel ingrediens for ansigtsmasker. Den er rig på mineralzink, som hjælper med at forebygge og reducere acne. De astringerende egenskaber hjælper med at krympe porerne. De antiinflammatoriske egenskaber hjælper med at reducere rødme og hævelse i forbindelse med solskoldning.

Honning

Ekstremt tør hud vil drage fordel af honningens fugtighedsgivende egenskaber. En anti-inflammatorisk, det lindrer irriteret hud. Et naturligt desinfektionsmiddel er honning særligt velegnet til acne-udsat hud. Når honning tilsættes ansigtsmasker, vil brugeren have gavn af sine antioxidantegenskaber. Honning hjælper med at neutralisere de frie radikaler, der beskadiger sunde hudceller og forårsager tegn på aldring. Efter påføring af en honning ansigtsmaske, vil blødere, mere smidig hud være tydeligt.

havregrød

En naturlig cleanser, havregryn hjælper åbne porer og rengør huden grundigt. Havregryn er en fysisk exfoliatant. Når de tilføjes til en ansigtsmaske, hjælper kornene med at glide af gamle døde hudceller. Det er en antiinflammatorisk, der hjælper med at reducere rødme og irritation. Ansigtsmasker, der omfatter havregryn som ingrediens, hjælper solbrændt hud med at genvinde. Blanding havregryn med yoghurt vil sammensatte deres eksfolierende egenskaber. Fedtet hud vil drage fordel af dets evne til at absorbere overskydende olie.

Citron

Tilsætningen af ​​citron til en ansigtsmaske er ideel til hud med let misfarvning på grund af solskader. Alder pletter vil drage fordel af citronens blegningsegenskaber. Mørke cirkler under øjnene vil også være mindre udtalte efter en citronbehandling. For nemheds skyld tilsættes citronsaft til en yoghurtbase. Kombination af ingredienserne vil forbedre egenskaberne af hver. For et ekstra boost af peeling, brug jorden, tørrede citronskræl. Den resulterende hud vil være lys og dyb.