Hvilken slags shorts er god til at køre?

Du har investeret i et velegnet par løbesko, en åndbar tank top eller singlet, løbende strømper og det tilbehør, du tror, ​​du har brug for til dit løbende program. Dine bukser kan være en eftertanke, men du vil ikke forlade hjemmet uden dem eller slå på fortovet i et par, der chafes eller distraherer dig. Selvom det rigtige par løbebortserier har mindre betydning end dine sko – eller for kvinder, den rigtige sportsbjælke-shorts, der passer til dine behov og smag, kan få en positiv indvirkning på dit træningsprogram.

Ligesom der er tennissko, løbesko og bowlingsko, er der shorts designet specielt til løb. Selvom det primære mål i løbet af et løb er at opnå dit kilometermål for dagen, hjælper det med at holde sig godt og tørt med at få arbejdet gjort. Køb en løbende specialbutik for at finde shorts designet med din sport i tankerne. Visse typer løbebortserier kan først føle sig for korte, men der er tekniske og komfortbaserede årsager bag standardlængderne af løbeborts.

For det meste kommer længden af ​​dine løbeskorter ned til personlig præference. De kortere versioner har fordele. Jo mere eksponeret hud du har, jo mere kropsvarme kan du slippe ud. Mindre materiale på dine ben betyder mindre fugtbevarelse, samt større bevægelsesfrihed. Hvis du primært fokuserer på afstand over hastighed, kan shorts så længe som 7 inches være passende.

Shorts, der holder fugt, er et mareridt i løbet af en træning eller konkurrence løb. Undgå bomulds- eller nylonbeklædning og vælg i stedet for mesh eller fugtgivende materiale, der hjælper med at holde dig tør og tillader varme at flygte, rådgiver marathon coach og forfatter Jeff Galloway. Undertøj er en anden overvejelse, når du vælger løbeborts. Ægte løbe shorts omfatter typisk en indbygget liner, hvilket gør ondt unødvendigt. Hvis du bærer dem alligevel, kan materialet få dig til at holde i varme og blive en kilde til distraktion eller ubehag under din løb.

Bortset fra at vælge et letvægts, fugtvævende stof og finde en stil, der passer til dine personlige præferencer og løbende mål, er valg af løbeskorte en ret simpel proces. Prøv flere par, indtil du finder noget, du føler dig behagelig iført. For øget synlighed under tidlig morgen eller sen aftenkørsel, overveje at investere i et lysfarvet par løbeborts. Galloway anbefaler løstpassende, lettere tøj til at hjælpe dig med at frigive varmen under dine løb.

Shop Smart

Den lange og korte af den

Hvad man ikke skal bære

Overvejelser