Hvilke former for øvelser betragtes som lavintensitet?

Du behøver ikke at køre en mil om dagen for at høste fordelene ved regelmæssig motion. Ifølge Science Daily viste en undersøgelse fra forskere ved University of Georgia i 2008, at stillesiddende voksne, der involverede 20 minutters lavintensiv træning hver dag, rapporterede nedsat træthed i forhold til ikke-motionister og dem, der beskæftigede sig med moderat intensitet dyrke motion. Selvom nogle særlige øvelser ofte kategoriseres som “lav”, “moderat” eller “høj” intensitet, er det, der virkelig skelner dem fra hinanden, deres effekt på din puls og den samlede indsats, de har brug for fra din side.

Rate of Perceived Exertion

En måde at bestemme, hvorvidt en øvelse er lav, moderat eller høj intensitet, er at bruge frekvensen af ​​opfattet anstrengelse, som måler hvor svært øvelsen føles for dig, mens du gør det. For at måle opfattet anstrengelse skal du observere dine vejrtrækningsmønstre og andre ydre virkninger, som sved. For eksempel kan walking enten være lav eller moderat intensiv træning, afhængigt af det tempo, du bruger. Hvis en aftenvandring ikke medfører ændringer i dit åndemønster og ikke resulterer i sved, og du kan fortsætte en samtale eller syng en sang, mens du gør det, så får du nok en lavintensiv træning.

Hjerterytme

Du kan også måle intensiteten af ​​en given øvelse ved at bruge din puls. Pulsmåling giver en mere objektiv måling af træningsintensitet. Under lavintensiv træning bruger du kun mellem 40 og 50 procent af din maksimale hjertefrekvens. For at beregne din maksimale hjertefrekvens trækker du din alder fra 220. Hvis du f.eks. Er 25 år, er din maksimale hjertefrekvens 195. Dette er det maksimale antal gange, som dit hjerte skal slå per minut under træning. Under lavintensiv træning vil din puls være mellem 78 og 97,5. Under moderat intensitetsøvelse bruger du 50 til 70 procent af din maksimale hjertefrekvens, eller 70 til 85 procent for højintensiv træning.

eksempler

Eksempler på lavintensiv træning omfatter en let gåtur, en stretching rutine eller begynderens yoga træning eller svømning. Husk, at disse øvelser måske også giver dig en moderat intensitets træning, hvis de gøres hurtigere eller mere kraftigt. For eksempel er en intens Bikram yoga session udført i temperaturer, der overstiger 100 grader Fahrenheit naturligvis ikke en lavintensiv træning. Nogle husholdningsgaver, som støvsugning, vaskevinduer, mopping, let havearbejde, værftet arbejde eller vask af bilen betragtes også som lavintensiv træning.

Fordele

Lavintensiv træning er især gavnlig for folk, der lige er begyndt et træningsprogram eller som har en kronisk sundhedstilstand, såsom fedme eller hjertesygdom. Gravide kvinder, der ikke udøvede før de blev gravide, eller dem, der lige har haft en baby, nyder også godt af lavintensitetsøvelse. Hvis du vil tabe sig, men ikke er vant til at træne, er lavintensiv træning et godt sted at begynde. Lavintensiv træning brænder normalt ca. 2,5 kalorier pr. Minut, afhængigt af din vægt.