Den bedste måde at tabe sig ved saftning

Mens en saft hurtig kan være en hurtig måde at tabe sig på, er det ikke den bedste vej at gå, hvis dit mål er langsigtet succes. Den bedste måde at tabe juicing på er at spise en sund kost med nedsat kalorieindhold, der står for kalorierne, der kommer fra din friske juice. Kontakt din læge, inden du begynder et vægttabsplan.

Skader af Juice Fasts

Hvis du taber for hurtigt på en kalorieindhold med hurtig kalorieindhold, kan du tabe mere vand og muskler end fedt, og sandsynligvis vil du genvinde den tabte vægt. Når du begrænser dit kalorieindtag til meget lave niveauer, sænkes dit stofskifte for at spare på energi, hvilket gør det sværere for dig at tabe både under og efter din rensning, ifølge University of Pittsburgh Medical Center. Juice fastgør kan også få dig til at føle sig svag og svimmel.

Tæl disse kalorier

Spiser 250 til 500 kalorier mindre, end du for øjeblikket behøver for at opretholde din vægt, kan hjælpe dig med at tabe 1/2 til 1 pund om ugen, en sikker og effektiv vægttab. Du kan bestemme dit vægttabs kaloriebehov ved at spore din vægt og kalorierne i det du spiser i øjeblikket over en periode på tre til fem dage, hvorved du beregner dit daglige beløb og trækker 250 til 500 kalorier fra det pågældende tal. For at holde styr på dit vægttabsprogram fortsæt med at spore dit indtag og kalorier.

Lavt kalorieindhold juice

Når du prøver at tabe sig, tæller alle kalorier, om du spiser dem eller drikker dem. For at holde en grænse for kalorierne i din friske saft skal du bruge flere grøntsager end frugt. For eksempel har 1 kop spinat kun 7 kalorier, mens et stort æble har 116 kalorier. Andre lavt kalorieindhold grøntsager, der laver lækre saft, omfatter gulerødder, agurker, kale og tomater. For et strejf af sødme med færre kalorier, tilsæt en citron eller lime til din grøntsagssaft. Ginger tilsætter også smag uden mange kalorier.

Fordele ved balanceret kost

Mens frisk juice er en god måde at øge dit næringsindtag, er det vigtigt at spise en række fødevarer fra alle fødevaregrupperne, når du forsøger at tabe sig. Dette sikrer ikke kun, at du opfylder alle de næringsstoffer, du har brug for til et godt helbred, men det hjælper også med at holde dig fuld. Juice er ikke så fyldt som fuld mad, ifølge et 2009-studie udgivet i Appetit. For balance, helbred og vægttab skal du sørge for at inkludere hele frugter og grøntsager, fuldkorn, magre proteiner og fedtfattige mejeriprodukter på dit vægttab med frisk juice.