Anmeldelse af cykel solbriller

Wraparound solbriller giver den bedste beskyttelse fra alle vinkler, mens du cykler. Bedre par gearet specifikt til sportsindstillede tilbud udskiftelige linser med forskellige nuancer og grader af mørke. Dette giver dig mulighed for at skræddersy dine solbriller for at passe til kørselsforholdene. Sørg for at vælge polariserede linser for den bedste anti-glare og sigte mod dem med 100% UV-beskyttelse. Til trail-ridning tilbyder ravfarvede eller rosenfarvede solbriller klarhed uovertruffen af ​​mørkere linser, mens de stadig giver beskyttelse mod solen, når de krydser clearings . For at ramme vejen beskytter wraparound stilarter dig mod blænding og refleksion fra siderne såvel som lige frem. Oakley tilbyder flere cykel solbriller, herunder Flak Jacket. Kaenons polariserede variant tilbyder linser med høj kontrast og Zeal’s Optics Maestro tilbyder specielle “klæbende” typer øre og næsehåndtag, der bliver mere klæbende, jo mere sveder du til en skridsikker tur.

Fælles faldgruber

Før du køber et par solbriller, prøv dem med din hjelm. Fit er alt. Et par kan føles fint uden hjelmen på, men klemmer med de ekstra lag mod dine ører. Undgå solbriller, der ikke tilbyder UV-beskyttelse. Ikke-polariserede linser reducerer ikke blændingen fra reflekteret sollys, såvel som polariserede linser gør. Størrelsen varierer mellem stilarter og mærker. Prøv altid et par solbriller før du køber.

Hvor kan det købes

Gode ​​par cykelbriller findes hos de større sportsforretninger, såsom Sports Authority, Dick’s eller Model’s. Uafhængige cykelbutikker tilbyder en højere ende og bedre variation end kædebutikker gør. De cykelspecifikke butikker har tendens til kun at lagre stilarter, de ved, for at arbejde godt med cykling. Kædebutikker lager generelle sports solbriller, hvoraf nogle måske ikke fungerer godt under hjelme på lange rides.

Koste

Cykel solbriller med ikke-udskiftelige linser starter omkring $ 75 og går op til $ 150. For højkvalitets solbriller med udskiftelige linser, forvent at betale $ 100 til $ 200, inklusive et sæt på tre til fire forskellige farvede linser.

Sammenligning Shopping

Gør noget sammenligning shopping før du køber. Du kan ofte finde gode tilbud online, når du har kontrolleret tilgængelighed og priser hos dine lokale butikker. For recept cykler solbriller sammenligne muligheder på dit lokale øjenplejecentral med dem, der er tilgængelige via online kilder til sportsforberedte solbriller.

tilbehør

De fleste high-end solbriller omfatter en hård sag. For udskiftelige linser, overvej at tilføje et andet tilfælde til at bære de andre linser med dig i tilfælde af skiftende lysforhold. Hvis du er tilbøjelig til at tænde og slukke solbrillerne, skal du tilføje en halsstribe, så du kan lade dem hænge inden for rækkevidde. Sportsspecifikke stretchbånd vedhæftes til ørestykker og hjælper med at holde dem på hovedet, disse arbejder, hvis du konstant finder dig selv at skubbe dine briller tilbage op i din næse. Men briller, der passer ordentligt, har tendens til at forblive putte.

Når du køber et par solbriller, skal du medbringe din cykelhjelm. Prøv brillerne med hjelmen. Hop op og ned flere gange, med hovedet i den omtrentlige vinkel, du holder den under cykling. Hvis solbrillerne glider, mens du gør dette, så skal de flytte og glide, mens du kører. Prøv et andet par.

Insider Tips