Tips til mænd på barbering af benene

Uanset om en svømmer, biker eller konkurrencedygtig bodybuilder, din søgen efter konkurrence og behov for fart, kan det være nødvendigt for dig at barbere dine ben på et tidspunkt i din atletiske karriere. Barbering ben er meget anderledes end barbering ansigter, så det er godt at lære et par tricks at gøre det lettere.

Barberingstips til barberingstid

Første gang du barberer – eller når det har været et stykke tid siden din sidste kamp med en barberkniv – gå over dine ben med elektriske klipper før barbering med en barberkniv. Brug altid en skarpe kniv og barberingsgel for at undgå nicks, og brug aldrig sæbe som erstatning for barberkrem. Når du først begynder barbering, skal du gøre det mens du træder i karret. Dette kan synes at være pige, men barbering i brusebadet kræver en fremragende flamingo-lignende balance og er næsten umulig at gøre, hvis du har brug for stærke receptbriller til at se dine egne tæer. Tag det langsomt omkring dine ankler, knæskiver, skinben og knæets ryg. Det er meget nemt at skære disse områder. Efter barberingen skal du tørre dine ben tørt med et rent håndklæde, så fugt dem, mens de stadig er fugtige. Endelig skal du rense badekaret, når du er færdig – ingen andre i din familie ønsker at bade med wookiesne, der tidligere var kendt som dit benhår. Og husk, at mens barberingen er tidskrævende, er det hurtigere og lettere, hvis du holder dig ovenpå og barberer mindst to gange om ugen.