Softball øvelser og coaching tips til børnehave

Når du coacher en gruppe børnehavebørn, skal fokuset være første på sjov – fulgt nøje af fundamentet i spillet og sikkerheden. I denne alder har børn ikke en tendens til at have stor erfaring med at kaste, fange og batte, så dine træningssessioner bør fokusere på at hjælpe dine spillere med at få grundlæggende færdigheder og selvtillid.

Meget grundlæggende øvelser

Softball færdigheder bryde ned i fire grundlæggende kategorier: slå, kaste, fange og fielding. Planlæg din praksis, så du dækker alle fire kategorier. Start med grundlæggende fanger og kaster øvelser, der giver hvert par spillere masser af plads, så de ikke sætter andre i fare med vildtkast. Start med bløde, bøjelige bolde i stedet for “rigtige” softballs, for at reducere risikoen for skade. Derefter bryde spillerne ind i hitter og fielders, og giv hver hitter mulighed for at slå bolden ud af en T og løbe rundt om baserne. Lær fielders hvad man skal gøre, når bolden kommer til dem, hvilket på dette niveau typisk indebærer at fange eller hente bolden og derefter smide det til første base. Scrimmages er også en fantastisk måde at lære fælles scenarier på.