Fodbold øvelser til fremme midfield passerer

Uanset om du spiller i en konkurrencedygtig vokal liga eller coaching uorganiseret U8s, kan skarp overføring af bolden helt flummox modstandere. Hvis du kan få dit hold til at være det bedste ved midtbanen, har du en meget god chance for at komme væk med et mesterskabstrofæ i slutningen af ​​sæsonen.

Triangle Passing Warm-Up

Grundlaget for at passere i fodbold er trekanten – en spiller passerer til en anden, mens en tredjedel giver støtte. Opsæt tre kegler ca. 15 fod fra hinanden. Opsæt dine holdkammerater i en linje bag en af ​​keglerne, og sæt en spiller på hver af de to andre kegler. Spilleren på hovedet af linjen går videre til en af ​​singleton-spillerne og løber mod den pågældende spiller. Singleton-spilleren trykker på bolden tilbage til den næste spiller i linjen, som overfører den til singleton-spilleren ved den tredje kegle. Efter hvert pass følger spilleren passet for at tage plads til modtageren af ​​passet. Fortsæt i fem minutter.

Pro Opvarmning

Pro fodbold træner John Kowalski anbefaler i “Attacking Soccer” flere lidt mere avancerede øvelser for at hjælpe midtbanespillere på 15 år og derover. Målet med pro-opvarmningsboret er at tilskynde til hurtig, one-touch passering til en åben holdkammerater, der kan bevare besiddelse. Med plastmarkører markerer du rektangler, der måler 12-15 gange, og sætter hvert rektangel omkring 25 meter fra hinanden. Opsæt hold på omkring otte spillere i hvert rektangel. Hold A i den første boks skal forsøge at gennemføre syv passeringer, mens spillere fra Team B forsøger at blokere dem. Team A får et point, hvis det fuldfører passene og derefter sender et langt pass i boksen til Team B. Team B gentager at forsøge at forbinde syv passer efterfulgt af en lang tilbagevenden til Team A’s boks. Spillet fortsætter indtil et hold samler fem point.

Teknisk og taktisk boremaskine

Prøv Coach Kowalskis tekniske og taktiske øvelse. Start med at markere en 44-by-36-yard rektangel centreret på kickoff cirklen. Med andre ord vil spillerne være på midtbanen i hele denne øvelse. Du har brug for tre hold med fire spillere i hver. To hold vil spille fire mod fire. De resterende fire spillere vil rumme sig uden for spilleområdet, en på hver side af rektanglet. De kan støtte enten hold med væggange eller overlap kører. Tildele point, når et hold gennemfører syv på hinanden følgende passeringer.

Midt tredje passage

For denne øvelse, som findes i træneren Michael Parkers “Premier Soccer”, markerer du først markens område imellem straffekasserne og dividerer derefter feltet yderligere til tredjedele. Et overfyldt spil på otte mod otte finder sted i midten tredje. En målmand sender bolden ind til en holdkammerat. Denne øvelse bliver udfordrende, fordi den modtagende spiller skal finde en holdkammerat til at modtage et pass i denne hyggelige midterste tredjedel for at opbygge et angreb på målet. Holdkammerat kan passere bolden ind i den angribende tredje for et andet par holdkammerater for at forsøge et mål.