Hvilke kropsdele skal jeg arbejde sammen i gymnastiksalen?

Dine muskler har brug for en hviledag for at komme sig fra en træningstræning, så hvis du går på gym hver dag, vil du måske opsplitte din træningsrutine i grupper, som du kan arbejde sammen. Dine muskler varierer i størrelse fra store grupper som brystet og tilbage til mindre grupper som dine skuldre og arme, som hjælper mange af de større grupper under dine øvelser.

Ved at trykke

Brystet, skuldrene, triceps og bagsiden af ​​dine overarme styrkes, når du skubber en vægt væk fra din krop. For eksempel, dine skuldre kontrakt når du trykker på en vægt overhead. Dine skuldre og triceps er assistenter under dine bryst øvelser, så disse tre muskler er en gruppering du kunne arbejde på i gymnastiksalen.

trække

Din ryg, biceps, forsiden af ​​overarmen og underarmene styrkes, når du udfører trækbevægelser. For eksempel, en pull-up, hvor du hænger ved dine hænder og trækker din kropsvægt mod himlen, bruger din ryg, biceps og underarm. Dine biceps og underarme hjælper i de fleste af dine rygbevægelsesbevægelser, og disse tre muskler kombinerer godt under modstandstræning.

Øvre / Nedre

Du ønsker måske at opdele din krop i øvre og nedre træningsgrupper. Du kunne træne dit bryst, ryg, skuldre og arme på en dag og dine ben og kerne næste dag. Dette giver din overkrop en hviledag, mens du styrker underkroppen og omvendt. Hvis du er nybegynder, skal du vælge en eller to øvelser for hver kropsdel ​​for ikke at overlevere dine muskler.

Fuld krop

Du kan arbejde alle dine kropsdele på en dag, hvis du tillader en komplet hviledag næste dag. Denne type træning er komfortabel for begyndere, men kan også bruges, hvis du er kort til tiden eller kort på ledige dage til at træne i løbet af en uge. Når du træner hele kroppen på én gang, skal du vælge en øvelse for hver kropsdel ​​og sigte mod to til tre sæt på otte til ti gentagelser.