Samlede nedsænkning svømning øvelser

Uanset om du er en begynder svømmer eller en erfaren professionel, Total Immersion svømning – udviklet af den amerikanske svømning coach Terry Laughlin – kan forbedre din præstation. Hvis du altid har kæmpet gennem vandet med mere traditionelle svømmemetoder, kan denne teknik gøre det lettere for dig. I modsætning hertil kan Total Immersion-svømning hjælpe dig med at spare energi, hvis du er en triathlete eller fjernsvømmer. Øvelse af specifikke svømning øvelser vil hjælpe dig med at mestre teknikken og hjælpe dig med at blive en med vandet.

Hvad er Total Immersion Swimming?

Total Immersion, eller TI, svømning understreger effektivitet og komfort i vandet. Dette er i modsætning til traditionel svømning, der fokuserer på runde tæller og tider. Således handler det mere om din teknik end omsætningshastigheden af ​​dine streger. På en måde er TI svømning en mere opmærksom praksis, som yoga. Du koncentrerer dig om at opretholde en afbalanceret og strømlinet krop i vandet og bruge skift i din kerne til at drive dig gennem vandet. I stedet for at bekæmpe vandet bliver du en med det ved at omfavne din krops naturlige evne til at flyde.

Sweet Spot Drill

Svømmere blev en gang lært at ride på toppen af ​​vandet og bevæge sig hurtigere, de havde brug for at holde deres hoveder op. Denne teknik er siden blevet erstattet af den erkendelse, at holde hovedet i overensstemmelse med din rygsøjle, vil bringe dine ben og hofter naturligt til overfladen. For at hjælpe med at finde din “søde plet” i vandet ligger du på ryggen og forsigtigt sparker dine ben. Drej langsomt din krop fra side til side, mens du holder dit ansigt og mund ud af vandet. Brug din kerne til at opretholde balancen og justere dit hoved og nakkeposition, indtil denne øvelse kommer naturligt til dig.

Håndleder sød spotboremaskine

Den håndledte sødspidsboremaskine hjælper dig med at gøre din vejrtrækning perfekt. Antag den samme position i vandet som du ville for den søde pletboremaskine. Denne gang bevæger du armen, der ligger på din krops side, der er mest nedsænket i vandet fremad. Fokus på at holde dit øre af den side tæt på din skulder. Du vil bemærke, at når dit øre og skulder adskilles, vil du begynde at synke. Denne forbindelse er afgørende for freestyle svømning.

Fish Drill

Brug fiskborren, når du skal øve sparken. Det vil hjælpe dig med at opretholde opdrift i vandet ved at stole på dine lunger som naturlige flotationsanordninger. Start med din søde plet, og drej derefter hovedet, så det vender nedad i vandet. Bliv ved din side og hold din rygrad lige. Hvis du er placeret korrekt, vil dine ben og hofter naturligt stige til vandets overflade. Vedligehold et langsomt sparkende kadence, så du bevidst er bevidst om dig selv, der flyder i vandet. Hvis du begynder at synke, læn dig ind i brystet og læg mærke til, hvordan dine ben og hofter flyder igen.