Hvad skal jeg spise før jeg går i gymnastiksalen om morgenen?

Din kost kan have en grundlæggende indvirkning på din fitness regime, uanset om du er klar til at køre en maraton eller gå rundt i kvarteret. Og mens retningslinjer kan hjælpe, er en af ​​de bedste måder at vælge dit præ-gym måltid om morgenen at holde en mad- og træningstidbog, så du kan undgå vaner, der får dig til at føle sig træt og holde fast i madvalg, der øger din energi og ydeevne .

Den bedste præ-trænings morgenmad omfatter masser af energiforøgende kulhydrater og en lille mængde sund fedt. Du bør undgå fiber med højt fiber, før du går i gymnastiksalen, fordi de kan give dig magekramper eller diarré. For at bevare din energi under din morgenarbejde, anbefaler Harvard Health Publications at drikke et 8 ounce glas vand – snarere end en dyr sportsdrik – inden du begynder.

Godmorgen træningsmåltider omfatter hele kornsorter, brød eller skål med fedmælk eller yoghurt og frisk frugt, hårdkogte æg, frugt smoothies med en håndfuld nødder eller en banan spredt med jordnøddesmør. Hvis du spiser en let morgenmad før din træning, skal du sørge for at køre op inden for to timer efter din træning med et højt proteinindhold med højt kulhydratindhold for at genopbygge din krops glukoseforretninger.

Selv om hvad du spiser før du går i gymnastiksalen om morgenen er vigtigt, hvad du spiser resten af ​​dagen, er lige så vigtigt, siger David L. Katz i “O, The Oprah Magazine.” Det er fordi, hvad du spiser dagen før din træning er, hvad der faktisk giver din krop den energi, den har brug for til at producere glykogen i din lever og muskler, det næringsstof, din krop brænder i løbet af din morgen træning. En balanceret hele dagen kost, herunder magert protein, lavt fedtindhold, fuldkorn og masser af frugt og grøntsager, vil give din krop det brændstof, det har brug for til din træning.

Når du spiser er lige så vigtigt som hvad du spiser, ifølge American Heart Association. Hvis du er på vej til gymnastiksalen på mindre end en time, tag en lille snack til at øge dit stofskifte og give din krop en energiudbrud. Hvis du spiser for meget før din træning, kan du ende med at føle træg eller krampe, men omgåelse af mad helt kan gøre dig for svimmel og træt til at få en effektiv træning.

Den rigtige blanding

Gode ​​muligheder

Stop ikke med morgenmad

Gang det rigtigt