De sundhedsmæssige fordele ved gul sennep

Gul sennep kan give noget protein, fiber og vitaminer – som vitamin C og mange af de B-komplekse vitaminer. Det er især rig på flere mineraler, der er vigtige for et godt helbred. Pas på dog ikke at forbruge for meget af det, gult sennep er også højt i natrium, hvilket kan øge risikoen for hjertesygdom, hvis den forbruges i overskud.

Kalium

En spiseskefuld gul sennep indeholder 21 mg kalium. Ifølge University of Maryland Medical Center har dit system brug for kalium til at sende elektriske signaler inde i din krop, for at bidrage til fordøjelseshygiene og et stabilt hjerterytme og for at tillade musklerne at indgå ordentligt. De fleste voksne har et indtag på ca. 2.000 mg kalium om dagen.

Fosfor

Der er også 16 mg fosfor i hver spiseskefuld gul sennep. Det er et mineral, der primært bidrager til udviklingen af ​​stærke tænder og knogler, men det findes i hver enkelt celle i kroppen. Det bidrager til kroppens brug af protein, kulhydrater og fedtstoffer, til nyre- og hjertefunktion og til behandling af B-komplekse vitaminer blandt andre formål. Ifølge National Institutes of Health online medicinsk encyklopædi Medline Plus har voksne brug for ca. 700 mg fosfor om dagen.

Calcium

Foruden fosfor bruger det andet mineral, din krop primært til at bygge dine tænder og knogler er calcium. Det bidrager også til muskel- og nervefunktion. Hver spiseskefuld gul sennep indeholder 9 mg calcium. Ifølge National Institutes of Health Office for kosttilskud har voksne mænd 1.000 mg calcium per dag, voksne kvinder har 1.000 mg dagligt indtil 50 år og 1200 mg dagligt derefter.

Magnesium

Den spiseskefuld gul sennep giver også 7 mg magnesium. Dit system har brug for magnesium til sådanne formål som forarbejdning og anvendelse af energi i form af ATP-molekyler. Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University har en typisk voksen mand 400 til 420 mg magnesium om dagen, mens en typisk voksen kvinde har brug for 310 til 320 mg magnesium om dagen.