Rejer cocktail kalorier

Uanset om du besøger et smukt steakhouse eller en restaurant med en skaldyrsbuffet, behøver du ikke at se hårdt på at finde en rejercocktail. Fejrede kok og madforfatter James Beard kaldte engang rejercocktailen til den mest populære forretter i landet, ifølge en “Orlando Sentinel” -artikel. Denne forretter, som par kogte rejer med tangy cocktail sauce, serveres som regel kølet og over is.

Start din måltid ud til højre

Det præcise kaloriindhold i din rejercocktail afhænger af størrelsen og antallet af rejer, du spiser, og størrelsen af ​​serveringen af ​​cocktailsauce. Food Network foreslår, at otte 21- til 25-tals rejer er passende til en rejercocktail. Tallene angiver, hvor mange rejer af denne størrelse udgør 1 pund. US Department of Agriculture data viser, at rejer indeholder ca. 99 kalorier pr. 100 gram. En 21- til 25-tals rejer vejer ca. 0,04 pund eller ca. 18 gram; otte rejer af denne størrelse vejer omkring 144 gram og indeholder ca. 143 kalorier. En fjerdedel af en kop cocktail sauce noterer USDA, har 74 kalorier. Som sådan har en standard rejercocktail ca. 217 kalorier.