Hvad kan jeg gøre, hvis mine støvler ikke vil blive på mine ben?

Du splurged på et trendy par støvler, men efter at have båret dem et par minutter, bemærker du, at de glider ned og passer dårligt på dine ben. Uanset om du har skinnede ben eller brede kalve, kan du få en bedre opstartstilpasning – uden at returnere dem til butikken. Nyd at have på dit kostbare par støvler med alle dine yndlingsdragt.

Tænd et par tykke, lange sokker og et par bukser eller jeans. Tæt jeans eller bukser i støvlerne. Glat stoffet ud, så det ser lige ud. Den ekstra polstring hjælper støvler med at holde op på tynde ben.

Træk et stort elastikbånd over tå og hæl på støvlen. Skub bandet op på benet, 2 til 3 inches under toppen af ​​bagagen. Fold boot toppen over bandet for at skjule det.

Skræl klæbemiddelunderlaget fra et opstart. Sæt støvlerne i din bagage. Skub på støvlen og tryk på stagene mod dit bukseben eller sokker. Adhæsive støvler forbliver stop støvler fra slouching.