Den bedste præ-træningsdrik til kvinder

Du vil være mere energisk, gå længere uden at føle dig træt og genoprette hurtigere, når du er færdig med at træne, hvis du drikker den rigtige ting på forhånd, siger certificeret sportsnæringslæge og Precision Nutrition-forfatter Brian St. Pierre. Der er ikke en bedste drik, der virker lige så godt for alle kvinder, men gode muligheder holder dig hydreret og leverer nødvendige næringsstoffer uden overskydende kalorier eller sukker. Uanset hvad du vælger, undgå sodavand, sødede energidrikke eller frugtstans og alkohol, før du træner. Spørg din læge eller en diætist for rådgivning.

Når du har rigelig tid

Hvis det stadig er en time før du planlægger at træne ud, og du har adgang til friske ingredienser og blender, kan en smoothie være dit bedste præ-øvelsesvalg, siger St. Pierre. Han anbefaler en smoothie, der omfatter en servering af protein, såsom en skål med valle eller sojaproteinpulver, nogle grøntsager som spinat, en let fordøjet kulhydratkilde som frugt, sunde fedtstoffer som nødder eller hørfrø og vand, almindelig mælk eller usødet plante mælk. En anden mulighed kunne være nonfat plain græsk yoghurt blandet med frisk eller frosset frugt og granola.

Når vægttab er målet

En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism i 2014 viste, at atleter, der drak koffein, før de udøvede brændte et gennemsnit på 15 procent flere kalorier i de tre timer efter træningen var overstået end atleter, der ikke havde forbrugt koffein. Undersøgelsen brugte en dosis på 4,5 milligram koffein pr. Kg legemsvægt. For en kvinde, der vejer 150 pund, ville det være omtrent mængden af ​​koffein i 12 ounce kaffe eller 300 milligram. Drikke kaffe før din træning kan også forstyrre mængden af ​​muskelsmerter du føler, rapporterede en undersøgelse, der blev offentliggjort i 2009 i samme tidsskrift, hvilket muligvis giver dig mulighed for at træne længere og forbrænde mere fedt.

Når det er varmt ude

Når temperaturen er høj, eller du planlægger en intens træning, vil du miste elektrolytter gennem sved, herunder natrium, chlorid, magnesium, kalium og calcium. At miste for meget kan få dig til at føle sig svag, kvalme og svimmel eller udvikle muskelspasmer eller kramper. For at udfylde disse næringsstoffer inden du træner, skal du drikke nogle usødet frugt eller grøntsagssaft. Prøv en lavnatrium-tomatsaft eller kommerciel grøntsagssaftblanding, der begge indeholder mere natrium og kalium end de fleste sportsdrikke. Usødet kokosvand er en anden mulighed. Den er naturligt lav i sukker og rig på magnesium, natrium og kalium.

Når du er på flugt

Undgå at overse vand som en træning før træning, især når der ikke er tid til at blande en smoothie, bryg kaffe eller afhent juice i butikken. Ifølge Columbia Health kan det være vigtigere for dig at inkludere vand i din præ- og post-workout rutine end nogen anden væske. Målet er at forbruge 20 ounce vand to til tre timer før din træning begynder og en anden 8 ounce, mens du strækker eller opvarmer. Vælg for køligt, ikke varmt vand. Varmt vand absorberes ikke så let som køligt vand og kan forårsage kramper.