Den bedste basketsko til dårlige knæ

Dine basketballsko spiller en vigtig rolle for, hvor godt du udfører, samt for at reducere risikoen for skade. Lavkvalitets eller slidte basketballsko kan føre til ikke kun ankelproblemer, men også ben-, knæ-, hofte- og rygproblemer. Der er en række gode basketballsko på markedet, der kombinerer de rigtige elementer for at give ordentlig støtte og hjælpe med at lindre knæene fra at krumme.

En basketball sko skal være behagelig, men alligevel give den støtte, du har brug for. Basketball kan være meget krævende på knæene, i betragtning af de forskellige vridninger, drejning, hoppe og løbe manøvrer, der ledsager leg. Knæskader er en af ​​de mest almindelige typer skader i basketball, og mens en basketballsko ikke kan forhindre dem, kan det lindre noget af ubehag fra knæsmerter og tidligere knæskader. American Academy of Podiatric Sports Medicine anbefaler, at basketballsko ændres månedligt i løbet af en sæson for optimal støtte. Regelmæssigt skiftende sko har også vist sig at bidrage til at reducere skader.

En basketballsko stabilitet er afgørende for at sprede den mængde stress, der er lagt på en fod og et ben under spil. Dit knæ har direkte fordel af en sko, der stabiliserer din fod. En tæt og komfortabel pasform i en sko er sikrere end et spil med en sko, der gør det muligt for din fod at bevæge sig rundt. Støtten omkring din fod og ankel hjælper med at styre spillerens bevægelser og derved reducere chancen for en alvorlig skade, der kan påvirke din fod, såvel som dit knæ. Stabilitet i en sko betyder også at kræve, hvilken slags spiller du er. Hvis du f.eks. Er en strømafspiller, skal du bruge en tyngre sko end en hurtig afspiller.

Måske er det vigtigste aspekt af en basketballsko, hvis du har knæproblemer, mængden af ​​polstring det giver. En skoens polstring absorberer det chok, der opstår, når du løber på retten. Denne kollisionspåvirkning kan tage sin vejafgift på knæ over tid, hvilket er en almindelig årsag til knæsmerter. Enpolet polstring i en sko reducerer skuret og hjælper med at lindre noget af det misbrug, som dit knæ varer, selvom ingen sko kan absorbere 100 procent af det chok, der er skabt ved påvirkning.

Du bør aldrig bære en sko, hvis den ikke er behagelig. Stol ikke på “break it in” teorien, håber at skoen bliver mere komfortabel, jo mere du bærer den. En ubehagelig sko vil påvirke din spille stil, hvilket yderligere kunne sætte knæene i fare. Vælg et par sko, der giver en kombination af ovennævnte faktorer sammen med komfort. KicksGuide.com indeholder disse elementer i sit samlede ratingsystem for at bestemme de bedste basketballsko. Sko, der giver stabilitet, dæmpning og komfort, handler om de bedste typer sko til knæproblemer.

Fungere

Stabilitet

Stødabsorption

Komfort