Hvad er fordelene ved fuld hvede bagels?

Hele hvede bagels er en sund mulighed for morgenmad og kan også stables med magert kød og grøntsager til en nærende frokost eller aftensmad. Hele hvede fødevarer er mere næringsrige og indeholder mere vitaminer og mineraler end deres hvide modstykker, ifølge en rapport i maj 2011 “The Journal of Nutrition.” At vide mere om fordelene ved fuld hvede bagels kan overtale dig til at købe dem næste gang du er i humør for bagels.

En af de vigtigste fordele ved at vælge en helhvede bagel er, at den indeholder mere fiber end hvide versioner. Ifølge Harvard School of Public Health kan spiser mere fiber reducere risikoen for hjertesygdomme, kræft og type 2 diabetes. Fiberen i en helhvede bagel kan også reducere dit kolesterolniveau. God fordøjelseshygiejne er også relateret til en fiberfiber kost, og at vælge en helhvede bagel kan holde dit fordøjelsessystem fungerer korrekt. En helhvede bagel har 4 gram fiber, hvilket er mere end 10 procent af det daglige indtag, som anbefales af Institut for Medicin.

Hele hvede, herunder fuld hvede bagels, indeholder en sund dosis flere B-vitaminer, herunder riboflavin og thiamin. Faktisk kan en servering fuld hvede indeholde mere end 100 procent af dit daglige krav til både thiamin og riboflavin. En bagel indeholder 3,3 milligram niacin, hvilket er mere end 20 procent af dit anbefalede daglige indtag. En helhvede bagel vil også levere nogle folsyre, et andet B-vitamin, som fremmer et godt helbred. En helhvede bagel vil også give dig en sund dosis vitamin B-6 og vitamin E.

Spise en hel hvede bagel vil også øge dit indtag af vigtige mineraler, der beskytter dit helbred og afværge sygdom og sygdom. Du får en lille mængde calcium, magnesium og zink fra en hel hvede bagel. At vælge en helhvede bagel vil også give dig en stor dosis jern – 2,7 milligram, hvilket er 15 procent af det anbefalede indtag for kvinder og 33 procent af det anbefalede indtag for mænd. Læs ernæringsetiketten på hele hvede bagel, fordi nogle sorter er høje i natrium. En hvede bagel indeholder 430 milligram natrium, hvilket er mere end 20 procent af det anbefalede indtag på 2.300 for raske mennesker. Hvis du har problemer med hypertension, er din grænse 1.500 milligram, hvilket betyder 1 hvede bagel leverer næsten 30 procent af dit daglige indtag.

At vælge helhvede kornprodukter, herunder bagels, kan reducere din risiko for at få et hjerteanfald, såvel som din risiko for at dø af hjertesygdom senere i livet, har Harvard School of Public Health noter. Du kan også nedsætte dine chancer for at lide af et slagtilfælde ved at øge dit indtag af fuldhvede fødevarer. En kost rig på fuld hvede har også været forbundet med en øget evne til din krop til at regulere blodsukker niveauer, samt reducere dine chancer for forstoppelse.

Fiber Conten

Indhold af vitamin

Mineraler

Sundhedsbeskyttelsesmæssige fordele