De bedste vind- og koldtvejrhandsker

Mens du måske tror at de bedste vind- og koldtvejrhandsker ville være de varmeste, vil du faktisk søge efter et separat sæt kvaliteter. Du vil naturligvis have et varmt par handsker. Men du vil også have et par lavet af mikrofiber eller med en beklædningsgenstande, der vækker sved væk fra dine hænder, så du er mere komfortabel og ikke skaler. Ud over udviklingen i højteknologiske materialer er de tykkere handsker ikke altid de varmeste i dag. Faktisk kan nogle meget tynde handsker give fremragende vintervarme, så afvis ikke tynde handsker straks. Prøv dem, da tyndere handsker giver dig større fleksibilitet, mens du løber.

Fælles faldgruber

I stedet for at udskifte dine handsker, prøv et lagringssystem, der bedre kan løse dine varmeproblemer og holde dine hænder varme, mens du løber. Prøv at bruge to par handsker og muligvis en opvarmningslotion for at holde frostskader og forkølelse. Plasthandsker kan være en god løsning til det koldeste vejr, men det kan vise sig at være ubehageligt. Ved at lægge dine handsker på, kan du komme med det bedste beskyttelsesniveau for dig. Hvis dine hænder er for varme, skal du blot fjerne et par eller ikke bruge varmepulveret næste gang du går ud.

Hvor kan det købes

Det er vigtigt at bemærke, at løbende handsker adskiller sig fra almindelige handsker i mikrofiberen, wicking og andre materialer, de bruger til at holde dig varm og tør. Derfor er normale handsker, som du måske afhenter i apoteket, ikke det bedste til at køre. Køb dine løbshandsker fra en specialkørsel eller sportsbutik, eller endda online. Mange leverandører tilbyder handsker, der er specielt lavet til løb. Hvis du foretrækker at prøve på handsker inden du køber, kan du købe dit første par fra en lokal leverandør og senere erstatte dem med det samme produkt købt online.

Koste

Løbende handsker, selvom de ikke er billige, vil være billigere end de fleste andre varer i din løbende garderobe. Koldt vejrgående gear varierer i pris. Generelt vil prisklassen for de bedste vind- og koldtvejrhandsker være mellem $ 15 og $ 25.