Skrå øvelser for mænd at få en “” v form “”

Dine skrå muskler er på begge sider af rektus abdominus musklerne, dem der giver dem “six-pack” abs, når du er tonet og din kropsfedt er mindst. Du har indvendige og ydre skrå muskler, og deres vigtigste funktion er at hjælpe med at dreje eller dreje stammen af ​​kroppen. Og på grund af det er øvelser, der involverer drejning og bøjning til siderne, dem, der vil hjælpe med at tone dine obliques, slippe af med dine kærlighedshåndtag og hjælpe med at give dig den eftertragtede “V-form”.

Billede en rugby-spiller, der gør et pass til siden, lidt som en amerikansk fodboldspiller, der gør en sidekamp til en holdkammerater. Tag nu en medicinskugle og stå parallelt med en væg med knæene lidt bøjede. Drej og kast bolden mod væggen. Hent det og gør det samme i 45 sekunder uden at pause. Drej derefter om og kast medicinkuglen fra den anden side mod væggen i yderligere 45 sekunder. Ikke alene vil dette hjælpe med at tynde dine obliques og abs, det vil øge din udholdenhed. Hvis du ikke har en mur til rådighed, kan du kaste med en træningspartner, der laver samme øvelse.

Kom i plank position, som er starten på en push-up, kun du støtter dig selv på dine tæer og på dine underarmer, i stedet for dine hænder. Drej til den ene side, hold en arm på gulvet og den modsatte hofte peger mod loftet, og slip derefter ned og lad din hofte røre gulvet. Tag det op igen og gentag 25 gange, men sørg for at holde din abs tæt og din krop så lige som muligt.

Kom på en bænk med forlængelse af forlængelse og tag dine ben under fodpuden. Med fronten af ​​dine lår på den brede del af bænken og ryggen lige, læg dine hænder let bag dine ører og bøj fremad i taljen. Gå ned så langt som du er komfortabel og derefter langsomt stige op til, hvor din krop danner en lige linje. Gør to sæt på otte til 10 gentagelser i hvert sæt, men sørg for at tage din tid på at bevæge sig op og ned.

Kom på knæ med dine hænder på taljen. Flyt dit venstre ben ud lige til siden og tag din højre arm op over hovedet som en danser. Hold for fem dybe vejrtrækninger og skift derefter sider og gentag. Denne øvelse hjælper elongere og tone oblique.

Medicinsk Ball Toss

Side Plank Drop

Hyperextension

Ballet Stretch