Kosttilskud, der hjælper med at rense lungerne

Dine lunger er vigtige organer, der bringer frisk ilt ind i blodbanen og eliminerer kuldioxid – et affaldsprodukt, der er skadeligt for din krops væv, siger American Lung Association. Der er mange stoffer, der kan komme ind i dine lunger og forårsage vejrtrækningsproblemer og andre symptomer. Visse kosttilskud kan opmuntre fjernelsen af ​​lungedannelsen. Før du bruger kosttilskud til dette sundhedsformål, skal du dog altid rådføre dig med din læge om risici og fordele ved denne naturlige behandlingsmetode.

Lungesygdom, siger, at National Institute of Environmental Health Sciences, er en af ​​de førende dødsårsager i USA, der tegner sig for omkring en ud af hver syv dødsfald. Lungesygdomme er dødsårsag nr. 1 hos spædbørn under 1 år. Eksempler på almindelige lungesygdomme omfatter astma, kronisk bronkitis, emfysem og lungebetændelse. Andre mulige lungesygdomme omfatter lungekræft, tuberkulose og lungefibrose. Rygning er en af ​​de mest almindelige årsager til lungesygdomme.

Der er mange passende kosttilskud, der hjælper med at rense dine lunger af snavs. Kosttilskud, der besidder eksplosiv virkning – evnen til at stimulere kraftig hoste og udvisning af lungrester – er særligt effektive til dette sundhedsformål, siger naturopatisk læge Sharol Tilgner, forfatter til “Herbal Medicine From Earth’s Heart”. Eksempler på passende kosttilskud omfatter vild indigo, poplar knopper, gumweed, elecampane, yerba santa og ipecac.

Elecampane kan være et nyttigt supplement til rensning af dine lunger. Elecampane, bemærker ekspertpædagoger Ed Smith, forfatter af “Therapeutic Herb Manual”, er en stimulerende og rensende tonic til dine slimhinder, herunder din slimhinder i åndedrætssystemet. Smith tilføjer, at elecampan er en stærk antiseptisk ekspektorant, der historisk set er blevet brugt til behandling af bronchial og lungirritation i forbindelse med en retlig hoste og betydelig udledning. Dette tilskud kan også anvendes til behandling af lungebetændelse og tuberkulose.

Før du bruger kosttilskud til at hjælpe med at rense dine lunger med snavs, skal du gennemgå alle mulige behandlingsmuligheder med din primærplejeleverandør. Din familie læge kan instruere dig om korrekt brug af kosttilskud og andre midler, der hjælper dig med at udvise problematiske stoffer fra dine lunger. Ikke alle kosttilskud kan være passende for dig og din tilstand. Vær altid dygtig i din brug af disse kraftfulde naturlige stoffer.

Lungesygdomme

Passende kosttilskud

Et nyttigt supplement

Yderligere Information