Hvad er fordelene ved søde gherkinsurler?

Du kan ikke indse, at søde gurkinsurler har sundhedsmæssige fordele, men at tilføje dem til din kost kan hjælpe dig med at øge dit indtag af flere næringsstoffer. Det er dog vigtigt at spise dem moderat, fordi de er høje i natrium, med 160 mg pr. Stor pickle. En agurkindel fremstilles ved hjælp af en bestemt type agurk og er lavet med eddike, sukker og krydderier. Hjemmelavede pickle opskrifter er tilgængelige, men du kan også finde søde agurk på supermarkeder.

Lav i fedt og kalorier

En kost, der indeholder en moderat mængde fedt og kalorier, giver dig mulighed for at kontrollere din vægt, hvilket reducerer din risiko for sundhedsmæssige problemer som hjertesygdomme og kræft. Det kan også øge dit indtag af vigtige næringsstoffer som vitamin A, folat, calcium og jern. En stor sød gherkinsalat indeholder 32 kalorier og mindre end 1 gram fedt. Du kan skære pickle og tilføje til salater og sandwicher, det er en fed og lavt kalorieindhold måde at tilføje smag.

Kalium

Et stort græskar indeholder 35 milligram kalium, et næringsstof, der hjælper med at regulere et sundt blodtryksniveau. Kalium er også nødvendigt for sammentrækningen af ​​dine muskler og knogler og er også vigtigt for fordøjelsen. Det anbefalede daglige indtag for kalium er 2.000 milligram. En mangel kan forårsage uregelmæssig hjerteslag, muskelproblemer og træthed og maveproblemer.

Vitamin A og beta-caroten

Vitamin A er et næringsstof, der understøtter sund immunitet ved at producere hvide blodlegemer, som igen beskytter dig mod virus og bakterier, der forårsager sygdom. Det er også vigtigt for reproduktion, vision og knoglevækst. En stor sød gherk indeholder 276 IE. Mænd skal få 3.000 IE af A-vitamin hver dag, mens kvinder har brug for 2.310 IE dagligt. Beta-caroten er et næringsstof, der konverterer til A-vitamin i kroppen, så også søde agurk er en god måde at øge sundhedsfordelene ved med vitamin A. Et stort sødt bindemiddel har 114 mikrogram beta-caroten.

Vitamin K

Voksne kvinder har brug for 90 mikrogram vitamin K hver dag, og voksne mænd skal få 120 mikrogram dagligt. En stor sød gherkinsalle bidrager med 16,5 mikrogram til denne total. K-vitamin er vigtigt, fordi det hjælper blodproppen, øgede doser kan behandle blødningsforstyrrelser som leversygdom og malabsorption. Tilstrækkeligt vitamin K-indtag er også vigtigt for helbredelsen af ​​dine knogler; et højere indtag øger din knogletæthed, hvilket reducerer din risiko for osteoporose i øjeblikket og som du bliver gammel.