Hvad er den bedste måde at skære croissanter til en sandwich?

Mens madhistorikere har forskellige teorier om croissants oprindelse, er der ingen tvivl om, at “croissant” er det franske ord for “halvmåne”. Navnet er hensigtsmæssigt, fordi croissanter er ømme, smørsmagede bagværk rullet ind i flagerende halvmåneformer. Brug croissanter til at skabe sandwich med et strejf af elegance. At skære en croissant tager kun sekunder og gør din croissant-sandwich endnu mere smagfuld.

croissanter

Vælg friske, faste croissanter, der er gyldenbrune på ydersiden. Undgå croissanter, der har en gullig farvetone, hvilket kan indikere, at croissanterne er underbagt. Korrekt sikret croissant dej stiger til en passende tid på et varmt sted inden bagning, og som følge heraf har luftlommer og en lys, fluffet tekstur.

Pander

Toast croissanter i stor, nonstick stegepande, stegepande eller gitter. Hvis du ikke har en nonstick-pande, skal du pynte panden let med nonstick madlavnings spray eller olie. Du kan bruge margarine eller vegetabilsk olie, men smør giver den bedste smag og en flaky tekstur. Varm gryden over medium varme.

ristning

Mens panden er forvarmning, skiver croissanterne i halv længde med en serrated kniv for at undgå at rive brødet. Placer de skivede croissanter i den varme kande med den skårne side nedad. Lad croissanterne skåle i ca. 30 til 60 sekunder. Byg din sandwich mens croissanterne er varme.

Ideer

Lav en pølse, æg og ost morgenmad croissant til morgenmad eller lav en simpel frokost eller middag sandwich ved at hakke en croissant med tyndt skiver deli kød, ost og dit valg af grøntsager og andre påfyldninger. For en mere omfattende croissant sandwich startes med tyndt skivede bøffileter, og tilsæt derefter arugula, radicchio eller baby spinat sammen med Brie eller Camembert ost og stegte paprika. Lav en croissant i dessertstil med revet mørk chokolade smeltet i en sovs lavet af rosiner, whisky og appelsinjuice.