Hurtig måde at tabe 2 pund

Uanset om du forsøger at slippe et par pund for at passe ind i et gammelt par jeans eller lige i tide til din gymnasiegenomgang, er der flere metoder til at hjælpe dig med at nå dine vægttabsmål. Læger anbefaler, at du ikke mister mere end 2 kg. Om ugen at være sund og holde vægten væk. Tjek med din læge, før du ændrer din trænings- eller diætplan, især hvis du har en sundhedsmæssig tilstand.

Forbruger flere kalorier, som du brænder vil føre til vægtforøgelse, og brændende flere kalorier, end du spiser, vil føre til vægttab. Det kræver 3.500 kalorier at brænde et pund. En reduktion på 500 til 1000 kalorier i din kost hver dag betyder således et vægttab på 1-2 pund pr. Uge. Det er også vigtigt at ikke spise for lidt. Du skal spise mindst 1.200 kalorier hver dag for at opretholde dit niveau af energi. Din kost skal være lav i fedt og rig på frugt, grøntsager, magre proteiner og fuldkorn.

Motion er lige så vigtigt som din kost, når det kommer til at tabe sig og holde sig sund. Udfør kardio øvelse mindst 30 minutter hver dag. Når du taber, træne i 60 til 90 minutter. Øvelser som løb, kickboxing, hoppetov og cykling kan brænde mere end 500 kalorier i timen. En times konditionstrækning, der forbrænder 500 kalorier eller mere, kombineret med en reduktion på 500 kalorier pr. Dag i din kost kan hjælpe dig med at tabe 2 kg. om en uge.

Hurtigt vægttab er uundgåeligt, fordi det ikke er bæredygtigt og kan skade dit helbred. Faste eller sultedieter for vægttab resulterer ofte i, at dieters får mere end de oprindeligt tabte. Når din krop er berøvet af mad, sænkes dit stofskifte for at spare energi, så når du begynder at spise mad som du normalt ville, fortsætter din krop med at opbevare mad som i en berøvet tilstand. Fastsættelse og anvendelse af sultedieter til at tabe sig kan også være tegn på en spiseforstyrrelse, som kan forårsage alvorlige helbredstilstand og mentale forhold og endda være dødelig. Rådfør dig med en læge, hvis du er bekymret for din kost.

Med træning kan vægttab synes mere gradvist, fordi du bygger muskler. Muskel optager mindre plads end fedt, men indtil du har brændt fedtet, kan du veje lidt mere end forventet. Ved udøvelse skal du forblive korrekt hydreret ved at drikke mindst 64 oz. Af vand hver dag. At drikke rigeligt med vand understøtter vægttab og hjælper med at opbygge muskler.

Kost

Dyrke motion

Hurtigt vægttab

Overvejelser