Svømningshjælpemidler til voksne

Uanset om i poolen eller langt ude til havs, kan man vide, hvordan man kan svømme, redde et liv. Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse druknede 3,443 mennesker utilsigtet i USA i 2007. Yderligere 434 mennesker døde af sejladsrelaterede drukningshændelser. Svømningshjælpemidler omfatter flotation-type enheder, der kan hjælpe dig med at lære at svømme og kan også bruges til almindelig fitness.

Svømmebrætter er anordninger, der flyder i vand, men nogle tilbyder justerbar opdrift. Også kendt som kickboards, er svømmebrætter ideel til nybegyndere, fordi de hjælper med at holde svømmeren svimmel, mens de mestrer visse færdigheder som spark. Nogle svømmebrædder kommer også med støbte håndtag over hele brættet, hvilket gør det lettere at holde fast på. Et svømme bord er også nyttigt som fitness træning enhed. Brug en svømmebræt til at sparke dig over poolen eller til akvatisk træning for at udvikle dine benmuskler.

Lavet af farvet farvet polyethylenskum, ligner nudler deres navnebror – lange, tykke nudler. Brugt som svømningshjælp til at undervise i svømmere, hvordan man svømmer og flyder, nudler kan også bruges som trænings- eller rehab-redskab, redningsenhed og snorkel træningsenhed samt et sjovt legetøj i poolen. Fås i forskellige farver og størrelser, de fleste nudler er i stand til at modstå mellem 100 og 300 lbs.

For ikke at forveksle med redningsvest, badetøj og veste er svømningshjælpemidler, der hjælper voksne med at lære at svømme samt hjælpe dem, der har brug for ekstra støtte under vandterapi. Udformet af slidstærke materialer, kan en badetøj / vest være forsynet med et formstøbt design, en justerbar skridsikring for at holde jakken fra at flyde op og flyde, der kan fjernes, som svømmerens gevinster oplever. Denne enhed bør ikke bruges som redningsvest, fordi den ikke giver den mængde opdrift, der er nødvendig for at holde dig i luften i lange perioder.

Lær at flyde, samt forbedre din svømningsteknik, med et svømmebælte. Denne enhed har en rem, der snaps omkring din talje og funktioner mellem to til fire blokke lavet af skum. Skumblokkene giver opdrift og stabilitet og kan fjernes som svømning og træningsniveauer øges. Det kan også bruges under vand aerobic.

Badesteder

nudler

Badetjakke / Vest

Svømme bælter