Hvornår skal du begynde at fodre baby stadium 3 gerber fødevarer

Din baby går gennem mange fysiske og mentale stadier i hans første år. Det samme kan siges for hans kost. Han går fra kun at drikke modermælk eller formel til at spise regelmæssige fødevarer inden udgangen af ​​hans første år. Da han er omkring 8 eller 9 måneder gammel, kan han begynde at spise Gerber Stage 3 fødevarer, også kendt som Gerber NatureSelect 3rd Foods.

Introduktion til faste fødevarer

Ved omkring 4 måneder kan din baby begynde at spise fastfood. Disse faste fødevarer omfatter baby korn og løbende, pureed frugt og grøntsager. Disse fødevarer betragtes som fase 1-fødevarer af Gerber. Når din baby er 6 måneder gammel, kan hun begynde at have fase 2 fødevarer, som er lidt tykkere og har større serveringsstørrelser.

Gerber Stage 3 Foods

Gerber Stage 3 fødevarer er de endelige fødevarer, din baby vil spise før han tager udgangspunkt i bordfødevarer. Stage 3 fødevarer ligner de fødevarer, han havde på trin 1 og 2, men Gerber NatureSelect 3rd Foods omfatter små stykker af bordfødevarer blandet i. Stage 3-fødevarer er beregnet til at hjælpe med at introducere denne “rigtige” mad i din barns kost og hjælpe ham At vænne sig til tekstur og tygge, der er involveret i forarbejdning af bordfødevarer.

Start baby på 3. fødevarer

Medmindre din børnelæge siger andet, kan du starte din baby på trin 3 fødevarer, når hun er omkring 8 måneder gammel. I første omgang vil du give ham små bid, så han ikke overraskes af de små stykker mad, der blandes i. Giv ham en chance for at lege med disse små stykker, så han kan vænne sig til at tygge dem. Når han viser, at han er i stand til at håndtere stykkerne af mad, kan du give ham større spoonfuls i en hurtigere hastighed. Som med enhver ny mad, som din baby spiser, skal du prøve en ny mad ad gangen for at kontrollere eventuelle potentielle allergiske reaktioner.

Hvornår skal du stoppe?

Der er ingen fastsat tid, når du skal stoppe med at give din baby Gerber NatureSelect 3rd Foods. Det er op til dig. Når du tror at hun er i stand til at håndtere stykker af mad alene, kan du begynde at overgå hende til bordfødevarer. For nogle børn kan det kun tage et par uger af fase 3-feedings, for andre kan det tage længere tid. Ved 10 måneder skal hun være klar til at komme videre til bordfødevarer.

Bordfødevarer

Når din baby spiser bordfødevarer, er han i det væsentlige færdig med baby mad. Eventuelle fremskridt, der gøres fremad med at spise, betyder simpelthen, at han kan få større stykker bordfødevarer. Når han er på bordfødevarer, er der ingen grund til at gå tilbage til de pureede fødevarer. Som navnet på Gerber Graduates-linjen antyder, er han nu klar til alt, hvad han er i stand til at lægge i munden og tygge.