Næringsindhold i kogt kylling

Du kan tilberede kylling på en række måder. Kylling smager godt stegt, stegt og stuvet, og koges ofte for at lave kyllingsuppe. Kogende kylling tilføjer ikke fedt til kødet, det tillægger heller ingen smag, hvis kyllingen koges i vand. Fjerkræ er et godt valg for dieters, da det er lavt i kalorier og fedt, men højt i næringsværdi.

En 4 oz. Servering af kogt kylling bidrager med 110 kalorier til dit måltid. Baseret på en 2.000 kalorieindhold koster dette 5,5 procent af de kalorier, du kan forbruge dagligt. Måltider skal have 300 til 600 kalorier afhængigt af dine kaloriebehov og ernæringsmæssige mål.

Fedtindholdet i kogt kylling gør det til en attraktiv mulighed for fedtfattige kostvaner, da en servering indeholder 1 g fedt. Fedt bør kun tegne sig for 20 til 35 procent af de kalorier, du spiser daglig for at mindske risikoen for vægtforøgelse og hjerteproblemer. En servering kogt kylling indeholder ingen kulhydrater, selvom det er en kilde til protein af høj kvalitet. En portion har 27 g protein, hvilket er 48,2 til 58,7 procent af det anbefalede daglige indtag.

Kogt kylling indeholder jern, et mineral, der hjælper med at iltge din krop. En servering kogt kylling giver 4 procent af det beløb, du har brug for hver dag. For at øge jernindholdet i din kogte kylling, overvej at tilføje en side af spinat, en jernrig grøntsag eller med spinat i kyllingsuppe. Uden passende niveauer af jern i din kost kan du udvikle anæmi.

En portion kogt kylling indeholder 70 mg kolesterol. Overvåg din kost tæt og brug ikke mere end 300 mg kolesterol hver dag. For meget kost kolesterol kan sætte dig i fare for hjertesygdom.

Spis kylling regelmæssigt kan hjælpe med at forhindre kolorektal cancer. Forskning offentliggjort i december 2005 udgaven af ​​”The American Journal of Gastroenterology” bemærker, at en kohorte på 1.500 patienter, der havde kolonoskopier med henblik på polyfjernelse, blev undersøgt om deres typiske måltidsplaner. Opfølgningsundersøgelser efter et og fire år afslørede, at undersøgelsesdeltagere, der spiste meget hvidt kyllingekød, havde en lavere risiko for prækancerøse kolorektale formationer.

Kalorier

makronæringsstoffer

Mineraler

Kolesterol

Fordele