Maleri sikkerhed og børn

Uanset om det er farverne på hans soveværelsesvægge eller akvarelbilledet, der hænger på køleskabet, giver malingen et barn mulighed for at udtrykke sig kreativt. Ikke desto mindre kan maleri også være farligt for børn, når giftige produkter købes eller når malinger anvendes og opbevares forkert.

Den generelle ting

For et sikrere malemiljø, overvåge små børn og lær alle børn, hvordan man korrekt bruger maling. Maler aldrig direkte fra beholderen. Hæld husindvendig maling i en maleribakke, og hæld kunstmaling i en separat beholder, som f.eks. En ren yoghurtkop eller æskekarton. Returner ikke ubrugt maling til den originale beholder, men kassér den korrekt ved at skylle den ned i vasken eller kaste den væk i en lukket beholder. Skyl og tør dine børster helt, inden du sætter dem væk. Opbevar mad og drikke væk fra dine malinger. Vask dine hænder efter maling, og sørg for at fjerne enhver maling fra under neglene.

The Low-down på etiketter

At kigge efter den “ikke-giftige” etiket på kunstmaling er ikke nok til at sikre, at produktet er sikkert for børn. Selvom produkter, der er mærket “ikke-giftige”, ikke kan udgøre en øjeblikkelig risiko for forgiftning, er de muligvis ikke sikre til langvarig brug. Se i stedet for “AP” -mærket på kunstmaling, hvilket betyder, at maling er et “Godkendt produkt” og certificeret ikke-giftigt af Kunst- og Kreativmaterialeinstituttet. Kunstmaling mærket “CL” til “Caution Label” er ikke egnet til små børn.

Kunstmalingsprocedure

Efter korrekt kunstmaleri procedure reducerer chancen for, at bakterier eller skimmelsvamp vokser i dine malingprodukter. Skriv købsdatoen på dine malingsprodukter, og brug først de ældste malingsprodukter. Ryst maling godt inden brug. Fjern kun den maling, du vil bruge til den dag. Ved ansigt eller fingermaling må du kun bruge vandbaseret maling, der er specifikt godkendt til ansigts- eller fingermaling. Maler aldrig over åbne sår eller udskæringer, udslæt eller acne. Brug ferskvand og en frisk svamp til hvert barn, når ansigtsmaling.

Indvendig Hus Mærkning Mærkning

Husholdnings maling dåser har VOC etiketter, som viser mængden af ​​flygtige organiske forbindelser i malingen. VOC er kemiske gasser, der kan have kort- og langsigtede skadelige helbredseffekter, nævner Miljøstyrelsen (EPA). ØPA’en viser øjen-, næse- og halsirritation, hovedpine, tab af koordination, kvalme og skade på lever, nyrer og centralnervesystem som mulige bivirkninger fra VOC. Malinger mærket “lav” VOC, “nul” eller “nej” VOC er den sikreste. Ved føderal lovgivning kan flade malinger kun have 250 g pr. Liter VOC, og andre malinger kan kun have 38 g pr. Liter VOC, selv om nogle stater har strengere standarder, henviser ConsumerReports.org.

Interiør Hus Maleri Procedure

Fordi indvendige husmalinger kan udsende skadelige VOC-dampe, planlægge maleriet på et tidspunkt, hvor du kan lade dine vinduer åbne i mindst to til tre dage efter maleriet. For bedre ventilation skal du oprette vinduesmonterede boksventilatorer i værelserne du maler. Hold dine børn ud af friskmalet værelser. Hvis nogle børn er særligt følsomme over for malingen, skal de forblive hos en vens hus, indtil frugtmaling er elimineret.