Kalorierne i en portobello champignon sandwich

Med en kødig smag og få kalorier gør portobello-svampe et sundt, smagfuldt alternativ til hamburgerpatties og andre traditionelle sandwichfyldninger. Når det er sagt, kan en magert portobello-sandwich hurtigt blive til en kaloribombe, hvis du bunker på fede toppings som ost, mayonnaise eller pestosauce. Hold din frokost lys ved hjælp af fedtfattig ost og påfyld din svamp med friske grøntsager som salat, tomat og løg i stedet for de tungere alternativer.

Kalorier i din sandwich

En kop grillede portobello champignonskiver indeholder kun 35 kalorier. En hamburgerbunke har ca. 117 kalorier, mens to skiver helhvedebrød indeholder ca. 161 kalorier, så en almindelig sandwich kan indeholde henholdsvis 152 eller 196 kalorier. Calorie tæller vil naturligvis klatre, når du tilføjer toppings. En særlig rig opskrift fra “Fine Cooking”, der indeholder fedtholdige ingredienser som mozzarella, parmesanost og majones indeholder ca. 540 kalorier pr. Sandwich.