Hvad er en uhæmmet persons hjertefrekvens under træning?

Din puls øges automatisk, når du træner. Det gør det for at tilpasse sig aktivitetsforøgelsen. Baseret på din alder varierer din puls fra en aldersgruppe til den næste. En uegnet person har en højere hjertefrekvens end en egnet person. Det er vigtigt at få pasformen til at holde din puls nede under træningsrutiner og forhindre sundhedsproblemer.

At være ude af stand til at trække vejret og svede med minimal anstrengelse indikerer at du er uegnet. En egnet person kan klatre tre trapper uden at svede og skulle kunne tale med nogen hele vejen op, ifølge David Jacoby i “Encyclopedia of Family Health.” Desuden kan en fit person normalt styre en fire mile Gå, selvom i et langsomt tempo. Hvis du er uegnet, er de vigtigste kropsdele, der skal forbedres, hjerte og lunger, som giver dig mulighed for at forbedre din puls.

Når du begynder at udøve, producerer din krop mere kuldioxid, hvilket får dig til at trække vejret hurtigere. Dit hjerte reagerer ved at pumpe hårdere for at producere mere ilt. Derefter øges dit blodtryk, og dine arterier udvides, hvilket bringer mere blod til dit hjerte. Denne handling får hjertet til at slå endnu mere. En uegnet person har en højere hjertefrekvens end en egnet person, fordi hans krop arbejder hårdere under denne proces. Ofte er arterierne tilstoppet, og blodtrykket er højt, hvilket tvinger hjertet til at slå hurtigere end normalt.

Hver persons hjertefrekvens vil afvige lidt på grund af aldersbegrænsninger. Bestem din målpuls ved at trække din alder fra 220 og multiplicere den med 70 procent, ifølge U.S. Department of Health and Human Services. En uegnet person vil være tættere på det maksimale hjertefrekvensområde under træning. Dette tal er også baseret på alder. For at finde dette nummer skal du tage 220 og trække din alder. Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse vil hjertefrekvensen for en 50-årig udøvende moderat aktivitet være mellem 85 og 119. En uegnet person vil være tættere på 119 under denne omstændighed.

Når du sammenligner hjertefrekvensen for pasformede og uegnede personer under træning, vil du bemærke forskelle. For det første begynder den uegnede person at øve med en højere hvilepuls. Når den uegnede person begynder at udøve, vil hjertefrekvensen stige hurtigere til en total hjertefrekvens højere end den passende person. Den usunde persons hjertefrekvens vil så tage længere tid at bremse ned end den gennemsnitlige person og afbalancere til en højere hvilende puls igen.

Blandt sygdomme er amerikanere mere tilbøjelige til at dø af hjertesygdomme eller beslægtede hjerteproblemer end andre lidelser, ifølge David Jacoby. En pasform person forsinker de sygdomme, der forårsager problemer med hjertet og blodkarrene. De viser færre symptomer og lever længere.

Tegn på at være usundt

Effekter af motion

Bestemmelse af hjertefrekvens

Sammenligning af hjertefrekvens

Grunde til at forbedre din hjertefrekvens