Hvilken sport forårsager mest skader?

Du tror måske, at ekstreme sportsgrene som f.eks. Skispring eller himmeldykning forårsager de fleste sportsskader, men faktisk er det de mest almindelige sportsgrene, der ligger øverst på listen. Ifølge “The Dangerous Sports in America” ​​af Bjorn Carey på Livescience.com forårsager basketball, med mere end 500.000 kvæstelser om året, de fleste sportsskader, der følges nøje af cykling og fodbold. Forebyggelse af skader involverer at strække dine muskler før og efter træning samt styrke dine kerne muskler, da de er involveret i næsten enhver sport du gør. Kontakt en fysioterapeut, hvis du oplever ubehag fra en sportsrelateret skade.

Knæskader

Basketball rækker som den øverste sport for at forårsage skader, og Carey bemærker, at de mest almindelige typer skader er dem, der påvirker den fremre korsbånd i knæet. Disse skader er alvorlige og mange gange skal behandles med kirurgi og langvarige behandlinger. Du kan forhindre knæskader ved at lande på kuglerne på dine fødder, mens du knækker dine knæ lidt. Du kan også styrke dine hamstrings for at støtte dine knæ.

Sportsskader hos unge kvinder

Ifølge “Cheerleading forårsager mest alvorlige sportsskader i unge kvinder” af Todd Neale for Medpagetoday.com, cheerleading rækker som den sport, der forårsager mest skader på piger på gymnasiet, med mere end 60 procent af alle skader der opstår i denne sport. Artiklen bemærker, at en stor del af grunden til dette er, at cheerleading er udviklet til en kombination af cheers og gymnastik-type stunts, der er udfordrende for unge piger.

Usædvanlige sportsskader

I 2006 var der mere end 100.000 trampolinrelaterede skader, mere end 60.000 vægtløftningsrelaterede skader og mere end 45.000 golfrelaterede skader, ifølge Carey.

Børn i fare

Ifølge Børns Hospital Boston sportsskader statistikker forekommer de fleste sportsskader oftest hos børn mellem 5 og 14. De fleste af disse skader forekommer at spille sport, der involverer kollisioner og kontakt med andre spillere, såsom fodbold og fodbold, men individuel sport kan forårsage mere Alvorlige skader.

Timing

De fleste sportsrelaterede skader sker i praksis, ifølge Children’s Hospital Boston. Dette skyldes dels, at der er flere øvelser til basketball, fodbold, baseball og andre sportsgrene end de faktiske spil, der spilles.