Yoga til nyresten

Dine nyrer er to bønneformede organer placeret i din midterste ryg. Deres primære opgave er at filtrere affaldsprodukter og overskydende vand fra dit blod, som bliver urin, passerer gennem urinlederen og butikker i blæren, indtil du lindrer dig selv. En nyresten kommer fra krystalliserede stoffer i urinen. Mens drikkevand giver den bedste måde at skylle ud urinsystemet, yoga udgør og vejrtrækningsteknikker kan hjælpe med at holde dine nyrer sunde.

Symptomer

Nyresten er mere almindelig hos mænd over 40, selv om nogen kan få dem. Øgede risici for nyresten er dehydrering, en diæt, der er høj i protein, natrium eller sukker, fedme, fordøjelsessygdomme og urinvejsinfektioner. Når en nyrestein begynder at rejse ind i urinlederen, kan du føle smerter i dine sider, ryg, underliv eller lyske eller under dine ribben.

Tilbage Bøjninger

Tilbage bøjning udgør kan hjælpe med nyresten. Undgå siddende og stående fremadbøjninger.; Cobra pose opfordrer til dyb vejrtrækning og masserer nyrerne. Lig på din mave med dine hænder fladt på gulvet på hver side af brystet. Sørg for, at dine ben og fødder er parallelle. Inhalér, forlæng din rygrad frem og løft brystet og tag af gulvet. Hold for et par vejrtrækninger. Camel pose forbedrer blodcirkulationen. Kneel på gulvet, forlæng din ryg, åben dit bryst og nå for dine fødder. Hold tæerne gemt under og dine lår vinkelret på gulvet. Hold for et par vejrtrækninger.

Ben elevatorer

Raised Foot Pose styrker dit fordøjelsessystem samt dine abdominale muskler. Hvis du har højt blodtryk eller lændesmerter, skal du udøve denne pose grundigt – eller slet ikke. Lig på ryggen, indånd og hæv benene til 30 grader, derefter 60 grader, derefter 90 grader. Hold hver position i 10 sekunder, og udånd derefter og sænk tilbage til 60 grader, 30 grader og tilbage til gulvet.

Restorative Pose

Benene op ad væggen udgør regulering af blodtrykket og kan hjælpe med at behandle nyresygdomme. Sid på en bolster eller foldede tæpper placeret langs væggen og sving dine ben op ad væggen. Dit hoved og nakke hviler på gulvet og dine arme ud til siden. Hvil her i fem minutter.

Åndedrætsøvelse

Alternativ næsebor vejrtrækning oxygenerer dit blod og forbedrer din cirkulation. Først indånder du gennem dit venstre næsebor, ved at bruge din tommelfinger til at lukke dit højre næsebor. Luk din venstre næsebor med din højre ringfinger og ånder ud og derefter indånder gennem dit højre næsebor. Luk din højre næsebor og udånder gennem din venstre. Gentag for fire runder.

Kontakt din læge, før du praktiserer disse øvelser for nyresten. Søg omgående lægehjælp, hvis du oplever svær smerte, kvalme, opkastning, feber eller kuldegysninger.

Overvejelser