Kører vs. longboarding

Uanset om det er på en universitetscampus eller i en bypark, løber løbere og skateboardere på en varm sommerdag. Mens løbere stadig bruger det samme grundlæggende udstyr – løbesko, shorts og hovedtelefoner – har fortovens surfers skateboard udviklet sig til longboard. En storhjulet, langstrakt type skateboard, longboard har trukket opmærksomheden hos modne skateboardere, der foretrækker den blødere tur over det klassiske trickeskateboard. Running er en bedre kalorieindhold brændende aerob motion, mens longboarding bruges til transport i byområder.

Fordele ved at køre

Running tilbyder et ekstremt effektivt middel til at forbrænde kalorier for enkeltpersoner, der ønsker at tabe sig. Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse klassificerer løb som en kraftig aktivitet, en der brænder mere end 7 kalorier pr. Minut. Løb er også en ekstrem praktisk og billig hobby, der kræver ikke andet specielt udstyr end løbesko. Selvom sporten også praktiseres bredt uden træning, er det tilrådeligt at konsultere en træner, hvis du planlægger at blive en seriøs løber. En træner hjælper dig med en god løbende form, sikrer at du bruger korrekt fodtøj og rådgiver dig om, hvordan du holder dine mål realistiske i henhold til dit fitnessniveau.

Fordele ved Longboarding

Basic longboarding er næsten ikke så fysisk krævende som at køre, hvilket gør det til en nem hobby at vedtage, hvis du er mindre fysisk egnet. Longboarding hjælper dig også med at udvikle bedre balance og koordinering, der efterligner bevægelsen af ​​et surfbræt uden bølgerne. I modsætning til traditionel skateboarding fokuserer longboarding ikke på fancy tricks, men på at drive dig selv ned ad fortovet. Som følge heraf er læringskurven noget hurtigere end for standard skateboarding. Mens longboarding ikke tilbyder det samme kalorieforbrændingspotentiale som kører, brænder det stadig 3,5 til 7 kalorier pr. Minut, hvilket gør det til en moderat niveau-aerob aktivitet.

Ulemper ved at køre

Den store ulempe ved at køre er aktivitetens høje indflydelse. Med hvert fodfald kommer hele din kropsvægt ned på jorden med stor kraft. Som følge heraf kan personer med svage knogler eller fælles problemer, især omkring ankel, knæ eller hofte, foretrække en mindre træningsform. Hertil kommer, at selvom løb kræver relativt lidt teknisk læring, kan aktivitetens intensitet gøre det udfordrende for dem, der ikke er vant til regelmæssig fysisk aktivitet.

Ulemper ved Longboarding

Selvom longboarding ikke har så stor indflydelse som løb, står langteboere over for deres egne farer. I betragtning af de høje hastigheder, du kan nå på et bord, er risikoen for kollision lige så alvorlig som for cykling eller traditionel skateboarding. Longboarders, der udfører tricks eller race ned ad bakker, udsætter sig for risikoen for alvorlig skade. Hjelme, albuebukser og skateboardhandsker er vigtige sikkerhedsudstyr, uanset om de kører eller rejser til arbejde.