Hvad yoghurt har de laveste kulhydrater og sukkerarter?

Når du tæller carbs, er det nemt at blive opsat af pakkede fødevarer – som y yoghurt – der smutter i masser af tilsat sukker. Din bedste indsats, når du overvåger dit kulhydratindtag, er at vælge en almindelig, ulavet yoghurt. Læs ernæringsetiketterne på forskellige mærker for at bestemme grammet kulhydrater og sukker i hver beholder – såvel som protein, som du vil øge i en lav carb diæt.

Almindelig Yoghurt Carbs og Sukker

Sukker er en type kulhydrat, og alle mejeriprodukter og mejeriprodukter, herunder yoghurt, indeholder et naturligt sukker kaldet lactose. Mængden varierer alt efter mærker og typer yoghurt. Du finder de laveste carb- og sukkertællinger langt i glatte, usøte yoghurtarter. En kop fedtfattig yoghurt har 17 gram kulhydrater, alt sammen fra naturlige sukkerarter, samme servering af fedtfattig almindelig græsk Yoghurt har 10 gram kulhydrater, hvoraf 9 gram er sukker. Hvis du vælger fuldmælk yoghurt, indeholder en 1-kops servering 11 gram kulhydrater, mens en kop almindelig helmælk græsk yoghurt har 10 gram kulhydrater. I begge disse mælk yoghurt kommer alle carbs fra sukker. Selvom du måske tror, ​​at fedtholdig yoghurt er bedre til vægttab, foreslår nogle undersøgelser ellers. En undersøgelse, der fulgte mere end 1.500 middelaldrende mænd i 12 år, viste, at de, der spiste fuldfedtmælk i stedet for fedtfattige versioner, havde mindre abdominal fedme – en af ​​risikofaktorer for hjertesygdomme. Resultaterne blev offentliggjort i Skandinavisk Journal of Primary Health Care i 2013.

Carbs og sukker i smagsstoffer yoghurt

Smagsfulde yoghurt er meget højere i kulhydrater og sukker. En kop jordbær-flavored græsk yoghurt har 29 gram kulhydrater. Hvis du trækker fiberindholdet på 2 gram, vil du ankomme til, hvad lav-carb diæter kalder “net” carbs, den er stadig høj på 27 gram, hvilket også er mængden af ​​sukker i den servering. Vanilje-flavored yoghurt, som du ville forvente at have mindre sukker, kan faktisk have mere. En kop vanilje fedtfattig yoghurt leverer 34 gram kulhydrater, alle dem fra sukker. Selv honning-flavored yoghurt er højere op carb og sukker kæden, med 1 kop et populært mærke indeholdende 34 gram kulhydrater – igen, alt fra sukker. At vælge yoghurt med kunstige sødemidler sænker sukkertællingen, men de samlede kulhydrater forbliver høje. En frugt sort af fedtfattig yoghurt, kunstigt sødt, har 46 gram kulhydrater, med 7 gram fra sukker.

Frosne yoghurtcarbs og sukker

Smagfryst frosne yoghurt er højt i carbs og sukker også. En kop vanilje-soft-serve vil sætte dig tilbage 35 gram kulhydrater, alt sammen fra sukker, uden at tælle nogen tilsætningsstoffer som frugt eller drys. Og det forudsætter at du stopper ved en kop – i selvbetjeningsbutikker kan du faktisk hjælpe dig med 12 ounce yoghurt, registreret diætist Monica Reinagel fundet i en uformel undersøgelse. Hvis du vælger en kunstigt sødt fro-yo, er det Vil stadig løbe højt i carbs. En kop chokolade har for eksempel 33 gram nettocarbs, hvoraf 23 er fra sukker.

Nyd yoghurt på en low-carb diæt

Almindelig yoghurt er absolut den bedste vej at gå. Du kan klæde din almindelig yoghurt med 2 spiseskefulde mandler, som kun tilsætter 1 gram nettocarbs eller en halv kop friske røde hindbær til 3 gram. Hvis du finder, at du ikke kan leve uden aromatiseret yoghurt, reducer du Din del størrelse at skære dit carb og sukkerindtag. Mange populære mærker af almindelig og græsk yoghurt kommer nu i 5,3 og 6 ounce størrelser. Et velkendt mærke har en række yoghurt med 100 kalorier. Jordbær banana smag har 10 netto carbs, hvoraf 7 er fra sukker i en 5,3 ounce servering. Hvis du rammer et vægttab plateau på din low-carb diæt, kan mejeri – herunder yoghurt – være en synder , Foreslår Andreas Eenfeldt, MD, på sin hjemmeside DietDoctor.com. Prøv at skære ned på dit forbrug for at se om du genstarter dit vægttab.