Hvad er tre gode positioner i fodbold for små spillere?

Mens den fælles opfattelse af fodbold er, at den kun er for lange spillere, er faktum, at spilets alsidighed giver en avenue for atleter af alle former og størrelser at skinne. Mindre spillere har tre vigtige positioner, hvor de kan udmærke sig, hvor elusiveness kan mere end gøre op for mangel på bredde eller højde. Selv om der er en række stillinger, hvor mindre spillere kan bidrage, stiger tre sådanne positioner til toppen af ​​listen for vigtigheden af ​​udførelse af lovovertrædelser, forsvar og specialhold.

Små er selvfølgelig et relativ begreb. Afhængigt af hvilket niveau du har til hensigt at spille, kan du opleve, at du er mindre end den gennemsnitlige holdkammerat i en gruppe og et kraftværk i en anden. På college og professionelle rækker er 6-fod-2 den gennemsnitlige højde, hvilket betyder halvdelen af ​​spillerne er højere og halvdelen er kortere. I gymnasiet er gennemsnittene for variable til at nå frem til et bestemt højdeområde, fordi denne aldersgruppe oplever barrierer af vækst. Imidlertid anses alt som kortere end 5-fod-8 generelt som lille. Generelt, hvis du er flere inches kortere med en slankere konstruktion og mindre masse end andre spillere på banen, kan du gruppere dig selv i det “lille” spilleresegment. Hvis du er en atlet med hastighed, smidighed eller endog ubarmhjertig beslutsomhed, kan et hold bruge disse færdigheder til at overvinde modstanderne i en bestemt fase af spillet.

Sikkerhedsstillingen er den sidste forsvarslinje for et fodboldhold. Når forsvaret er på banen, vil en to-sikkerhed tandem ofte spille godt tilbage fra scrimmage-linjen, og deres ansvar er at indeholde offensive spillere, hvis de har skubbet forbi alle andre forsvarere, hvis lovovertrædelsen kaster et dybt pass, Eller hvis lovovertrædelsen skal bruge et sikkerhedsblitz til at angribe linjen med scrimmage. Positionen kræver hurtigere end størrelse, og en lille spiller med hurtige fødder kan skære modstanderens fremskridt, inden den når slutzonen.

En anden position, hvor hastighed og elusiveness er vigtigere end masse og styrke er point returner. Point returneren spiller på et holds special teams enhed. Specialholdsenheden håndterer hvad der betragtes som overgangsspil, såsom kickoffs og punt returns. Dybest set, når bolden ændrer besiddelse fra et hold til det andet, uden at have en omsætningsomsætning, håndterer en specialholdsenhed overgangen. Positionen kræver, at vendepunktet skal markere en kugleformet kugle rent, undgå den første bølge af modstanderens dækning og derefter arbejde opefter for at få så mange positive yards som muligt. Hastighed, elusiveness og lav tyngdepunkt er yderst hjælpsomme til at unddrage modstanderens dækning og i kamp for ekstra yardage efter fangsten.

I mange offensivsystemer kan en tilbagevenden lykkes, så længe denne spiller kan finde huller, opretholde balance, outrun forsvarere og forblive skjult. En lille spiller kan udmærke sig i rollen med at løbe tilbage, fordi forsvarsspillere ofte taber den mindre spiller, når han er skjult bag sine egne store offensive linemen. Kombiner dette med en øget chance for at skubbe gennem hullerne mellem defensive linemen, da den mindre spiller ofte vil komme i kontakt under skuldrene, kan mindre spillere få betydelige yardage forbi linjen af ​​scrimmage i det rigtige offensivsystem.

Hvad er “lille”?

Sikkerhed

Punt Returner

Kører tilbage