Det bedste daglige gym træner rutine for unge kvinder

Unge kvinder nyder enormt ved at løfte vægte og engagere sig i effektive aerobe øvelser. High-effekt øvelser er dem, hvor begge fødder forlader jorden på samme tid som i hoppetov. Løftning moderat tunge vægte vil ikke bulk dig op, men det vil forbedre din knogletæthed og bevare din muskelmasse, så du har mindre risiko for osteoporose og muskeltab.

Forbruger et lille præ-træningsmåltid som et æble og et naturligt jordnøddesmør giver dig den energi, du har brug for til en forfriskende, produktiv træning. Gå ikke til gymnastikken sultende eller du vil sandsynligvis trække en muskel eller vride en ledd. Unge kvinder har brug for vedvarende energi ved langsom fordøjelse af frugter og kerner for at nå intensiteten af ​​en aerob eller modstands trænings træning, der er nødvendig for at opretholde knogler og muskel sundhed.

Det er unødvendigt at lave aerob træning hver eneste dag. Dette fører til overtraining og overforbrugsskader. I stedet udskiftes en dag med cardio med en dag med modstandstræning. Deltag i en aerobic klasse eller brug en cardio maskine på tirsdage, torsdage og lørdage i 30 til 60 minutter. Ifølge præsidentens råd om fitness, sport og ernæring bør du deltage i 150 minutter om ugen med moderat intensitets aerobic.

Vægtstræning er en aktivitet, som alle unge kvinder skal gøre hver uge, helst med frie vægte. Udfør et vægt træningsprogram på mandage, onsdage og fredage. Du kan parre dine bryst og ryg øvelser på mandage, ben, skuldre og abs på onsdage og biceps og triceps på fredage. Eller gør et øvre legeme kredsløb om mandagen, et abdominal kredsløb på onsdage og derefter et lavere organ kredsløb på fredage, der kun omfatter modstand træning øvelser. Hvil i 30 til 60 sekunder mellem hvert sæt og udfør fire til seks sæt med seks til 15 gentagelser pr. Øvelse.

Din krop vil tilpasse sig dine træningsrutiner. Skift din træning hver fjerde til seks uger for at fortsætte med at forbedre dit fitness og dit helbred. Udskift de øvelser du udfører til dine vægt træningsrutiner og prøv en anden aerob klasse eller et andet program på cardio-maskinerne. Tag søndagen fri som en hviledag, så din krop bliver en dag til at genoprette.

Fødevarer til brændstof

Cardio

Vægt træning

Skift det op