Gummibånd og cup stabling øvelse

Du kan kombinere gummibånd og cup stabling til spil og gruppebyggende øvelser. Objektets enkelthed tilføjer spillets sjov. Du har et billigt værktøj til at forbedre koordinationen, spille et konkurrencedygtigt spil eller udfordringshold til at arbejde sammen. Du gennemfører aktiviteterne indendørs på regnfulde dage for at lindre kedsomhed eller udendørs på solrige dage for at udvide spilleområdet.

Cup Stacking

Stack kopper i pyramide form for at forbedre hånd-øje koordinering. Køb specielle kopper med huller i bunden til stabling. Hullene reducerer luftmotstanden og øger hastigheden ved stabling. Brug plastik, engangskopper til en mindre dyr variation, og når du har brug for mange pyramider til forskellige grupper af mennesker. Pyramiden har tre eller fire kopper i bunden. Den næste række af pyramiden har to eller tre kopper. Seks-kop pyramiden slutter med en kop på øverste række. 10-kop pyramiden indeholder en to-kops række og slutter med en kop på toppen. Vælg en seks- eller 10-cups pyramide baseret på antallet af tilgængelige kopper.

Cup ødelæggelse

Til denne øvelse har du brug for mindst to hold. Hvert hold bygger en stak af kopper i den modsatte ende af et stort bord eller på en fortov. Holdene skal være omkring 10 meter fra hinanden og have en stak gummibånd. Holdene skyder gummibåndene på modstanders lagets bægerbunke og forsøger at slå den ned. Opmuntre holdene til at bruge defensive taktikker, som f.eks. At rette et gummibånd på et indkommende gummibånd. Det første hold til at banke over hele cup stack vinder. Tag den koldødelæggende øvelse et skridt videre, og i stedet for at få hold til at slå ned kopperne, skal de glide af koppen fra bordene. For alle deltageres sikkerhed skal gruppemedlemmer stå uden for kopperne, da gummibånd bliver skudt på stablerne.

Team building

I stedet for at bruge kopper og gummibånd på en konkurrencedygtig måde, brug de to til at forbedre teamarbejdet. Bind små stykker snor rundt om gummibåndet, og lad enderne hænge, ​​så fem eller seks personer har et stykke snor til at holde. Gruppen trækker sin streng for at åbne gummibåndet stort nok til at passe rundt i plastikkapperne. Målet er at arbejde som hold for at åbne og lukke gummibåndene og flytte kopperne til en pyramideposition.

Fordele

Øvelserne kan virke lette, men aktiviteterne tjener et formål. Du øger hånd-øjenkoordinering, når cupen stabler og tager det et skridt videre, når du tager et gummibånd på et lille mål. Cup-stabling spil opmuntre sjov og nydelse af fysisk aktivitet. Det vil ikke brænde et betydeligt antal kalorier, men det vil flytte din krop og forbedre motoriske færdigheder.